Re: Nasze życzenia dla Justyny Kowalczyk
Napisał(a): Gość -
wszystkiago najlepszego justynka i trzymaj tak dalej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! : )
Pani Justyno od całej rodziny wszystkiego najlepszego. Szczęścia i może małych Justynek w przyszłości :))
Z okazji urodzin zdrowia dużo wytrwałości i sił w dążeniu do upragniony celów , spełnienia marzeń i życiowych planów następnych tryumfów nad Marit i Therese .
wszystkiego najlepszego obyś zawsze pokonywała Marit Bjorgen
tak trzymaj, powodzenia
Justynko wszystkiego najlepszego,dużo zdrówka i sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym.Fanka Jola z mężem
100 lat dla Justyny , od Justyny ;))
Z okazji Urodzin Justyny życzę jej dużo zdrowia oraz:1- szczęśliwego małżeństwa z Wielkiej Miłości - bo o tym marzy każda dziewczyna.. 2- życzę też by została Mamą chociażby dwójki dzieci - bo o tym marzy każda normalna kobieta. Życzę żeby była szczęśliwa i żeby życie ułożyło jej sie tak jak jej marzenia. Dziękuje pani Justynie za wzruszenia jakich mi dostarcza - wtedy jestem dumna, że jestem Polką!
Z okazji twego święta życzę ci,byś zawsze miała cztery zwierzęta: norkę na ramionach, jaguara w garażu,ogiera w łóżku osła,który by za to wszystko płacił! Najlepszego Tomek:-)
Zgłoś do usunięcia | Link
wszystkiego najlepszego;)