Re: Nergal chory
Napisał(a): Gość -
mam to w dupie! myślisz ze jak ty zachorujesz to on się będzie tobą przejmował? oni są w lepszej sytuacji bo mają znajomości i kase a to pomaga w leczeniu,zwykły ludek przeważnie jest spisany na straty.
hahaha jestem za !!
przede wszystkim to nie jej mąż!
Nie wiem o kogo chodzi. Nie znam tego "towarzystwa".
Codziennie dowiaujemy się, że ktoś nam znany, bądź bliski jest na coś chory, a piszą o tym w gazecie, w necie? nie, więc jest to kolejny przypadek chorego, z tą różnicą, że on ma kasę
Ciekawe? Czy teraz przestanie niszczyć biblię i zacznie się modlić? Jeśli ma takie jaja jak pokazywał na scenie to powinien aż do końca pozostać wierny swoim zasadom.
jaki znowu mąż? i kogo to obchodzi co z nim:> niech do szatana zadzwoni i zapyta ile mu życia zostało, jestem katoliczka a baran darł Biblie, zero rozumu, zero inteligencji, przykre, ze koles promuje sie na dodzie i skandalach a nie na muzyce ..szkoda że Koranu nie podarł -WTEDY BYŁBY KOZAKIEM
co wy za bzdury paplacie?? nawrócenie?? kasa?? szumy medialne??
on przede wszystkim jest człowiekiem, a to że pismaki zrobiły sobie z tego temat żeby zarobić, bo on rzeczywiście jest gwiazdą sceny muzycznej, której większość z was nawet nie zna, to co z tego? ma prawo do życia, zdrowia i próby jego ratowania wszelkimi dostępnymi mu środkami. mówicie, że ma kasę - owszem ma, bo sam ją zarobił cholernie ciężką pracą. wielu z was nie zdaje sobie sprawy jak wiele kosztuje muzyka wydanie dobrej płyty i wspięcie się po drabince do czołówki mistrzów danego gatunku. ja też nota-bene mam kasę i co? nie czuję się przez to ani lepszy ani gorszy od innych. a słyszeliście o jego sprawie z R. Nowakiem? całe odszkodowanie przekazał na schronisko dla zwierząt "Ciapkowo"... to chyba o czymś świadczy. jak nie znacie albo nie wierzycie, to na youtube.pl jest jest sporo filmów z rozpraw.
a co do modlitwy - to spokojnie - bądźcie pewni zwolennicy mocheru, że wasz marny świat zdominowany przez idiotyczne, niepotwierdzone i archaiczne ideały zawali się równie szybko i z hukiem, co domek zbudowany na ruchomych piaskach.
Gość przykre, ze koles promuje sie na dodzie
taaa....hehe doda gwiazda jednego sezonu. a ze ten "koles" robi miedzynaodowa
kariere, jest znany w wielu krajach to co z tego. w polsce (prawie)nikt go nie zna bo jest
polakiem...
Nergal chory
Zgłoś do usunięcia | Link
Ostatnio media obiegła oficjalna informacja, że mąż Doroty Rabczewskiej i lider grupy Behemoth jest ciężko chory na białaczkę i że jego stan się pogarsza. Czy jego stan jest rzeczywiście taki zły? Czy te informacje są potwierdzone? Może ktoś wie?