nic nie wiecie o plywaniu Napisał(a): Gość - Niedziela, 16 września 2007 (00:10) Zgłoś do usunięcia | Link nie taki latwy hajus jak sie wydaje.... pol zycia na basenie i wielogodzinne treningi i zero zycia towarzyskiego poza kregiem plywakow. Re: nic nie wiecie o plywaniu Napisał(a): Gość - Poniedziałek, 23 czerwca 2008 (10:00) Zgłoś do usunięcia | Link ale oco ci wogule chodzi Re: nic nie wiecie o plywaniu Napisał(a): Gość - Środa, 13 stycznia 2010 (14:53) Zgłoś do usunięcia | Link JA uwielbiam pływac.
nic nie wiecie o plywaniu Napisał(a): Gość - Niedziela, 16 września 2007 (00:10) Zgłoś do usunięcia | Link nie taki latwy hajus jak sie wydaje.... pol zycia na basenie i wielogodzinne treningi i zero zycia towarzyskiego poza kregiem plywakow.
Re: nic nie wiecie o plywaniu Napisał(a): Gość - Poniedziałek, 23 czerwca 2008 (10:00) Zgłoś do usunięcia | Link ale oco ci wogule chodzi
Re: nic nie wiecie o plywaniu Napisał(a): Gość - Poniedziałek, 23 czerwca 2008 (10:00) Zgłoś do usunięcia | Link ale oco ci wogule chodzi
Re: nic nie wiecie o plywaniu Napisał(a): Gość - Środa, 13 stycznia 2010 (14:53) Zgłoś do usunięcia | Link JA uwielbiam pływac.
Re: nic nie wiecie o plywaniu Napisał(a): Gość - Środa, 13 stycznia 2010 (14:53) Zgłoś do usunięcia | Link JA uwielbiam pływac.
nic nie wiecie o plywaniu
Napisał(a): Gość -
Zgłoś do usunięcia | Link
nie taki latwy hajus jak sie wydaje.... pol zycia na basenie i wielogodzinne treningi i zero zycia towarzyskiego poza kregiem plywakow.