Re: Nie macie już dość tego gadania o Tupolewie i raporcie MAK?
Napisał(a): Gość -
ci co tak dużo o tym mówią, muszą mieć wiele do ukrycia i przekręcenia inaczej by tyle o tym nie mówili. prawda broni się sama. chory człowiek chce z brata fajtłapy i nieudacznika zrobić bohatera narodowego. najlepiej tego nie słuchać
Rozmawiają, bo ciągle sprawa nie jest wyjaśniona, zamiast tego krętactwa, kłamstwa i powoli po nitce do kłębka się dojdzie.
Jak kogoś ten temat nie interesuje, nie czytajcie, ale stracicie rozeznanie kto jak jest farbowanym kotem.
Są tacy których ta sprawa bardzo interesuje.
[cytat kogo=gość]Rozmawiają, bo ciągle sprawa nie jest wyjaśniona, zamiast tego krętactwa, kłamstwa i powoli po nitce do kłębka się dojdzie.
Jak kogoś ten temat nie interesuje, nie czytajcie, ale stracicie rozeznanie kto jak jest farbowanym kotem.
Są tacy których ta sprawa bardzo interesuje.[/cytat
Przecież już dawno największy prorok Antek Macierewicz odkrył prawdę,dostał akceptację w USA podczas pielgrzymki z uroczą tancerką Fotygą do tego kraju.Nie wiem jak długo będzie społeczeństwo tolerować fanaberie tego człowieka.Teraz ten człowiek wnosi do prokuratury doniesienie na przewodniczącego komisji Millera,a może odwrócić wniosek i po odrzuceniu skazać tego proroka przynajmniej na 5 lat zamiatania ulic w Warszawie,bo inaczej spektakl smoleński będzie rozgrywany w nieskończoność.Mamy co miesięczne procesje CESORZA Jarka-WSZYSTKO MOGĘ z garstką słuchaczy taty Rydzyka na Krakowskie Przedmieście.Ale to już dziadkowie podpierający się na krzyżach,TU JEST POLSKA skurczyła się do marnej kartki na patyku też trzymanej przez leciwą babcię.Sam CESORZ już nie targa ogromnego wieńca spod którego tylko buty wyłaziły,dzisiaj drobny bukiet,a sam wódz podtrzymywany przez wiernego sługę Błaszczaka,bo nożeta odmawiają posłuszeństwa.To według Macierewicza brzoza miała rdzeń stalowy celowo zamontowany przez Rosjan,Putin zadymił lotnisko i wiele innych bzdur.A to takie proste,potęga Kaczyńskich runęła na polu kukurydzy zwanym lotniskiem,na orszak wielkiego króla z wyborową świtą nie czekał prezydent jakiejś tam Rosji,nie było czerwonego dywanu,a po paru małpkach towarzystwo w samolocie miało wielkie fantazje.A teraz - człapanie co miesiąc na plac,gdzie w oddali majaczy Pałac Prezydencki i znów nawet krzesła nie podadzą.W kraju uczeń chce przeskoczyć nauczyciela,przy boku coraz mniej czcicieli,w domu głodny kocur,tuba propagandowa jedynego wybranego narodu bez koncesji na cyfrowy multipleks.Wilk zagoniony w kąt bez szans na dostanie się do lasu.
Napisał(a): cihy -
mmmmm Bo ja mam. Ciągle tylko ten MAK, Tu, Rosjanie, stenogramy i brzozy. Generał był w kabinie, generała nie było w kabinie... Jakie to ma znaczenie? Nasi piloci źle przeliczyli umiejętności na zamiary i źle się to skończyło. Trzeba to jeszcze drążyć?
I właśnie moze o to chodzi;-)
Ostatnie doniesienia z nieba - podczas lotu do Smoleńska niekoronowany król Polski Lech razem z generałem Błasikiem trwali na klęczkach w głębokiej modlitwie za ofiary katyńskie.W buteleczkach zwanych przez Palikota małpkami była woda święcona,którą nacierali spierzchłe wargi.W niebie już myślą o kanonizacji.
W kraju gdzie na kazdym kroku obdarza sie nas-spoleczenstwo klmastwami nigdy nic sie nie skonczy..A Smolensk jest klamstwem ktore jezeli wyjasni sie pograzy na dlugo a mam nadzieje,ze na zawsze wielu wielu politykow-mafiozow i naszego "cudownie" kochanego putinka
W tej chwili CYSORZ Jarek-WSZYSTKO MOGĘ może wreszcie zostać królem jedynego wybranego narodu.Tata Rydzyk oskarża do trybunału w Strasburgu polskie władze za brak pokazywania swego oblicza na platformie cyfrowej.Macierewicz kieruje kolejne powiadomienia do prokuratury,Ziobryści uruchamiają Trybunały Stanu.Kiedy wszyscy już trafią za kratki nastąpi upragniona era CYSORZA,odezwie się głos z nieba,który ogłosi światu - TO SĄ MOJE DWA SYNY /Jaruś i Tadzio/ I W NICH MAM UPODOBANIE.
Może ktoś napisze , czy ten co nie podał prognozy został ukarany, czy ten co odpwoadał za stan samolotu ukarany? czy ten za ustalenie załogi ukarany?
Bo niby raporty były - a efektów nieróbstwa brak?
Jak masz dość to nie czytaj.Masochista, czy co?
Nie macie już dość tego gadania o Tupolewie i raporcie MAK?
Zgłoś do usunięcia | Link
Bo ja mam. Ciągle tylko ten MAK, Tu, Rosjanie, stenogramy i brzozy. Generał był w kabinie, generała nie było w kabinie... Jakie to ma znaczenie? Nasi piloci źle przeliczyli umiejętności na zamiary i źle się to skończyło. Trzeba to jeszcze drążyć?