Nie mogę poprawnie wpisać znaków z obrazka podczas logowania. Napisał(a): Admin - Środa, 16 listopada 2011 (08:37) Zgłoś do usunięcia | Link Jeśli po kilku próbach przepisania kodu weryfikacyjnego pojawia się błąd pisz na adres: admin@forum.interia.pl podając godzinę i datę wystąpienia problemu oraz jego krótki opis. Re: Nie mogę poprawnie wpisać znaków z obrazka podczas logowania. Napisał(a): Gość - Sobota, 7 kwietnia (13:45) Zgłoś do usunięcia | Link damian ok
Nie mogę poprawnie wpisać znaków z obrazka podczas logowania. Napisał(a): Admin - Środa, 16 listopada 2011 (08:37) Zgłoś do usunięcia | Link Jeśli po kilku próbach przepisania kodu weryfikacyjnego pojawia się błąd pisz na adres: admin@forum.interia.pl podając godzinę i datę wystąpienia problemu oraz jego krótki opis.
Re: Nie mogę poprawnie wpisać znaków z obrazka podczas logowania. Napisał(a): Gość - Sobota, 7 kwietnia (13:45) Zgłoś do usunięcia | Link damian ok
Re: Nie mogę poprawnie wpisać znaków z obrazka podczas logowania. Napisał(a): Gość - Sobota, 7 kwietnia (13:45) Zgłoś do usunięcia | Link damian ok
Nie mogę poprawnie wpisać znaków z obrazka podczas logowania.
Zgłoś do usunięcia | Link
Jeśli po kilku próbach przepisania kodu weryfikacyjnego pojawia się błąd pisz na adres: admin@forum.interia.pl podając godzinę i datę wystąpienia problemu oraz jego krótki opis.