Reklama

"nowości" książkowe dla dzieci!! (8)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 63

"nowości" książkowe dla dzieci!!

Napisał(a): Gość -

Oto nowości książkowe dla dzieci w wieku 0+ ,są to bajeczki,np. "1001 potwornych rzeczy do odkrycia",gdzie w "potwornej sypialni"należy odnależć m.in.7 "śpiorywaczy",podczas uczty o północy trzeba wypatrzyć 4 butelki "potworooranżady" a w "potwornym przedszkolu" 10 ryczących grzechotek. Dodatkowo na każdym z obrazków mały czytelnik ma za zadanie odnależć chłopca ,który zamierza zostać słynnym potworologiem. Ponadto polecam rodzicom oby kupili dziecku książkę Uczę się rysowacDZUNGLE-jest to książeczka do nauki rysowania.

INTERIA.PL

Re: "nowości" książkowe dla dzieci!!

Książka dla dzieci o potworach!!!!!!!!!!!!! Potem wyrosną z nich psychopaci!!!!!!!!!!!! Jak nie masz dzieci, to nie polecaj książek dla nich!!!!!!!!!!!!!!!! Sama czytasz książki o zwyrodnialcach i mordercach!!!!!!!!!!!!!!!! Zgroza!!!!!!!!!!!!!!!

W magazynie książkowym pisali,że jest to książka dla dzieci,to nie ja ją napisałam,zresztą jest powiedzenie ,że jaki ojciec takie i dzieci,coś prawdy w tym jest,no przecież masz dziecko,nie wiadomo jak będzie wychowane,a może i drugie by było?,ale nie wyszło otworem prawidłowym. Ksiązek o potworach nie czytam,bo to nie są w moim guście,ale potworów mam po drugiej stronie monitora i to mi wystarcza.

I po co kłamiesz???????????????? Ja to napisałem???????????????? Czy skleroza dopadła????????????????

http://forum.interia.pl/post/propozycja-na-zimowe-wieczory,1084,1204306,34173057

Napisał(a): interiorer -

Ja zdecydowanie bardzie preferuje bardziej klasyczne opowiadania dla milusińskich. Coś w stylu opowiadań "Agnieszka Osiecka dzieciom", albo "Zaczarowane koło Misia Uszatka itp. Byle było spokojnie, kolorowo i bardzo fantazyjnie.

Jeśli jesteście posiadaczami iPad'a, na pewno sprawdźcie bajki dla dzieci Siedmiorogu (Kopciuszek, Kot w Butach, Śpiąca Królewna i Czerwony kapturek)

Sprawdzone - są ładne, można posłuchać miłego głosu lektora i nie ma w nich żadnych przerażających potworów :)

Pozdrawiam,
Katarzyna

Ciekawą ofertę książek dla dzieci posiada wydawnictwo Książkowe Prezenty. Każda książka jest drukowana na indywidualne zamówienie i jest niepowtarzalna. Zawiera na przykład nadesłane przez nas zdjęcia czy dedykacje. Warto zapoznać się bliżej ze stroną http://www.ksiazkoweprezenty.pl/

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: "nowości" książkowe dla dzieci!!