Re: Nowości
Napisał(a): Gość -
ja tam ostatnio zostaję przy „starociach”. posprawdzaj sobie serialowe kanały. tam czasami są jakieś fajne nowości. na axnie ostatnio ogarnęli nowe CSI i ja się podjarałem ;)
Napisał(a): sulikaa -
Na Polsacie chyba też reklamują nową serię. Poza tym polecam ci Mad Men, ale nie ma chyba jeszcze w Polsce. Musiałabyś pogrzebać w sieci.
oni wszystko reklamują jako nowość, a na axnie zdażyli zapomnieć, że taki sezon leciał. oni muszą tak to promować, żeby ludzi przyciągnąć, ale jak ktoś jest fanem to ogarnia właśnie na axn, bo oni mają pierwsi.
Na HBO od 5. marca leci Spartakus- bogowie areny, a w nserialach od niedawna można oglądać Sparowani- to faktycznie jest nowośc bo w Ameryce serial miał premierę w grudniu 2010. Spartakusa chyba reklamować nie trzeba, kto oglądał pierwszy sezon ten chętnie obejrzy i prequel, a Sparowani to coś w podobnym klimacie do przyjaciół, choć oczywiście Przyjaciele są nie do pobicia.
dla mnie jak na razie na HBO HD najbardziej interesujący jest Spartakus. Na Fox HD White Collar. Na nserialach pokazała się już troszkę temu Californication IV .to na razie wszystko co oglądam.
rolka27 dla mnie jak na razie na HBO HD najbardziej interesujący jest Spartakus. Na Fox HD White Collar. Na nserialach pokazała się już troszkę temu Californication IV .
to najlepsze seriale jakie są dostępne, ja do tego dołączę jeszcze Sparowani na nserialach i Dwóch i pół na Comedy Central
Dla mnie największym hiciorem jest CSI. Świetnie zrobiony i wciąga. Może z pozoru mało kobiecy, ale naprawdę trzyma w napięciu. Poza tym z tym serialem nigdy ci się nuda nie wkręci. Jak obejrzałam sezon Miami to zabrałam się za Nowy Jork. A teraz to nawet wszystkie lecą podobno naraz na AXN dzisiaj wieczorem.
Napisał(a): lynen -
Na hbo, 18 kwietnia premiera, będzie puszczana "Gra o tron" - świetny serial fantasy na podstawie kultowej sagi R.R. Martina.
Napisał(a): beerek01 -
A wiesz może, czy jakoś to sensownie wypada w porównaniu do książki? Całej sagi nie dałem przeczytać, ale jakiś ogóląd już mam wyrobiony.
Nowości
Zgłoś do usunięcia | Link
Oglądaliście może jakieś nowe hiciory z Ameryki? Jest coś nowego wartego uwagi? Skończyłam oglądać Czystą krew ostatnio i troszkę nuda się wkręca.