Re: nowy sezon siatkarek
Napisał(a): Gość -
w zasadzie mysle że bedzie wyrównana walka, ale puki co można wejsc na strone plusligii na FB i wziąć udział w spotkaniu z Anią Werblińską - słyszałeś o tym?
ja słyszałem, że jest ograniczona liczba osób, które będą mogły pogadać na czacie :/ chyba w jakimś teście trzeba wziąc udział żeby się zakwalifikować
heh, trudno to uznać testem, kilka pytań na temat Ani :) w sumie 32 osoby będą mogły wziąć udział w czacie
Napisał(a): inotoma -
ciekawe rzeczy opowiadacie, a jakieś szczegóły? data i godzina czatu? może jakiś link przydałby się?
dzieki, oto chodziło, poprostu nie mam zbyt wiele czasu na takie poszukiwania tym bardziej jestem wdzieczny za link, może jeszcze jakoś uda się na ten czat załapać :)
czyli pierwsza częśc czatu już była a jutro o 22 jest druga? dobrze zrozumiałem?
dokładnie, dzisiaj o 22 jest drugie spotkanie z Anią, ale wcześniej było napisane że tylko ci co wygrają konkurs beda mieli taką możliwość - coś się zmieniło?
no już się doczekać nie mogę, jeszcze godzinka i się zacznie :) mam nadzieje że serwery wytrzymają ;)
nowy sezon siatkarek
Zgłoś do usunięcia | Link
no i zaczyna się kolejny sezon plusligi kobiet, jak myślicie, kto tym razem zdobedzie mistrza?