Reklama

Nuda w telewizji. (76)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 461

Re: Nuda w telewizji.

Napisał(a): Gość -

eee tam, zawsze znajdzie się jakaś alternatywa dla telewizji :D książka, spacer, sen :) jednak w dużej mierze wszystko zależy od tego, co akurat leci. jutro na hbo2 leci harry potter, bodajże szósta część, więc nudy na pewno nie będzie :)

INTERIA.PL

... nowe filmy kosztują, a stare i tak są oglądane. Dla użytkowników spragnionych nowości są dostępne kanały płatne takie jak HBO. Telewizja dokładnie wie co robi.

Napisał(a): beerek01 -

W dobrym kanale filmowym jak hbo raczej na nudę nie można narzekac, skoro cały czas są nowe filmy, nowe seriale i świetne filmy dokumentalne. W zimie to rozwiązanie w sam raz. Dlatego ja jestem wręcz uzależniony od hbo, bo to moim zdaniem najlepszy kanał tv.

Napisał(a): Augur -

To prawda, że telewizja wieje nudą, szczególnie polska. Do seriali scenariusze pisze jedna osoba, na siłę starając się zmienić polskie społeczeństwo. Zauważyliście, że wszyscy bohaterowie mają te same problemy w różnych serialach ? Wszystkie zdrady wychodzą na jaw. Wszyscy źli stają się dobrzy lub płacą wysoką cenę za swoje występki. Nuda, nuda i jeszcze raz nuda.

Na szczęście mamy internet a w nim wszystko co jest potrzebne do szczęścia.

(..)

Wszystkie stacje TV to oszuści , żerują na naszej naiwności , w godzinnym programie każdej stacji jest pół godziny reklam , najwięcej w super stacji a na dodatek reklamy wyświetlane są w tym samym czasie we wszystkjch stacjach , jest to zmowa totalna i robienie ludzi w balona , ktoś powinien zwrócić na to uwagę , w końcu to ja płacę żywą gotówką za program i nie życzę sobie stosowania takich praktyk jeśli się to nie zmieni to zrezygnuję z TV całkiem .

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Nuda w telewizji.