Re: Oczekiwanie na akceptację tekstu
Napisał(a): Gość -
To zależy. Czasami jest to jeden, czasami dwa dni. Dłużej się czeka jeśli tekst wysłałeś np. w piątek, przez weekend dłużej to trwa. Pozdrawiam
czeka sie dlugo i zastanawiam sie czemu. bo dziennie pokazuje sie zaledwie kilka nowych artykulow . biorac pod uwage, ze przez redaktora przechodzi jeszcze iles tam innych, ktore nadaja sie do odrzucenia, to i tak nie jest ich chyba w sumie az tak wiele, zeby trzeba bylo czekac czasem kilka dni na akceptacje?a jeszcze jak sie wezmie pod uwage to ze jest kilku redaktorow obywatelskich to powinno to isc jak burza a nie krew z nosa
ile dziennie wplywa artykulow od dziennikarzy?
czemu tak dlugo sie czeka?
Czesc
No fakt, ze bywaja opoznienia wieksze. Z redaktorami obywatelskimi na razie testujemy.
A dzis ja jeden sam tutaj obslugiwalem zakladkę na portalu, serwis, wybieralem i przycinalem zdjecia, redagowalem teksty,... Ale jutro znow powinna być magda, to odgruzujemy teksty z ostatnich kilku dni.
Mówienie, że redagowanie tekstów "pędzi" tutaj niczym krew z nosa jest dużym eufemizmem:) Tym bardziej, że nie wszyscy piszą o seksie, dlatego niektóre teksty (np. polityczne) szybko tracą na mocy:)
Mówienie, że redagowanie tekstów "pędzi" tutaj niczym krew z nosa jest dużym eufemizmem:) Tym bardziej, że nie wszyscy piszą o seksie, dlatego niektóre teksty (np. polityczne) szybko tracą na mocy:)
no dokładnie, ile można czekać na publikacje!!!!!! chyba trza olać ten portal, bo czas oczekiwania na publikacje można określić jednym słowem- żenada!
Redakcja zachęca do pisania pokazuja sie artykuły promujace D.O. na Interii a kiedy człowie napisze coś to po czasie opada entuzjazm kiedy nie moze sie doczekać czasem kilka dni swojego artykułu na stronie. To jak to jest mamy pisac czy nie. Przecież nie ukazują sie dziennie setki artykułów. Nie rozmumie tych zastojów. Obowiązują jakieś zasady? Jakas kolejność? Może warto nas o tym poinformować
Nie ma o czym gadać:( Może ktoś zna inne portale, na których dziennikarze obywatelscy są trochę lepiej traktowani? Bo tutaj to niedobrze mi się robi, jak na głupi tekst czekam czasem 5 dni. Pozdrawiam
Ja jeszcze nigdy nie czekałam dłużej niż 2 dni. Może macie po prostu pecha...
Oczekiwanie na akceptację tekstu
Zgłoś do usunięcia | Link
Ile trwa akceptacja tekstu przez redakcję?