Re: Od kilku miesięcy Interia pracowała nad nową stroną
Napisał(a): Gość -
Jak dla mnie kilka miesięcy straconego czasu. Nie wiem czemu ma służyć ta zmiana, ale nowa strona jest strasznie nieczytelna. Oczywiście człowiek po czasie by się pewnie przyzwyczaił, ale po co? Co tamtej stronie brakowało, a co ma nowa strona?
Najogólniej nową stronę nazwałbym "groch z kapustą"
Rollins
Zlikwidujcie chamstwo to będzie więcej czytelników. Dopiero teraz zauważyliście, że w porównaniu z innymi portalami, tracicie? Te inne, konkurencyjne portale już dawno uporały się z idiotami zaśmiecającymi swoimi chamskimi postami fora. Zmiana wizerunku w tej sytuacji to jak zmiana kiecki ulicznicy. Wnętrze trzeba zmienić a nie tylko powierzchowność.
Nowa tapeta na starej gębie mało da. Czytelnicy muszą czuć się bezpiecznie i pewnie, że nikt nie pośle im wiązanki bo taki ma kaprys. Wtedy będą efekty.
Efekciarz
Rollins i drugi z dyskutantów. Macie swoje miejsce na wątku KULTURA KOMENTARZY, tam okładajcie się czym chcecie, nikomu to ie przeszkadza. Tu rozmawiamy o nowym wyglądzie Interii i waszej ocenie wpływu tego wyglądu i pozycji i360 na naszą i360. Tylko o tym i niczym więcej. Wszelkie komentarze dotyczące waszych animozji będą usuwane począwszy od tych dwóch które za chwilę wylecą.
No właśnie. Pytanie było czy zmiana strony wpłynie na ilość czytelników. A ty przeczytaj swoją odpowiedź.
Rollins
Gość Zlikwidujcie chamstwo to będzie więcej czytelników. Dopiero teraz zauważyliście, że w porównaniu z innymi portalami, tracicie? Te inne, konkurencyjne portale już dawno uporały się z idiotami zaśmiecającymi swoimi chamskimi postami fora. Zmiana wizerunku w tej sytuacji to jak zmiana kiecki ulicznicy. Wnętrze trzeba zmienić a nie tylko powierzchowność.
Nowa tapeta na starej gębie mało da. Czytelnicy muszą czuć się bezpiecznie i pewnie, że nikt nie pośle im wiązanki bo taki ma kaprys. Wtedy będą efekty.
Efekciarz
To jest moja odpowiedź na pytanie. Chyba w pełni merytoryczna. To nie ja atakuję ale mnie, za to co wyraziłem w poście.
A moje zdanie to rozdzielenie spraw (jak jest pytanie o czytelników), że nie wystarczy zmiana samego wyglądu bo trzeba jeszcze zadbać o eliminację takich właśnie, chamskich ataków.
Strona, jak strona. Trochę z wyglądu przypomina http://www.wiadomosci24.pl/ i dawne onet.
Tytuły na samej górze po lewej mają nakładające się litery (mam Firefoxa). Reszta to kwestia przyzwyczajenia.
Może (jak dla mnie) zbyt szara. Ale to kwestia gustu. Trudniej też trafić na Interia360 ale...
Efekciarz
Mnie się to tak wyświetla
http://nasze.pliki.w.interia.pl/StronaBeta.jpg
A mam standardowe ustawienia przeglądarki.
Efekciarz
Mam takie pytanie. Czy te nasze opinie będzie ktoś w ogóle czytał, czy to tylko taki pic?
Rollins
W pełni merytorycznie? A gdzie ty powiedziałeś coś na temat strony? Wyglądu? Czy ci się podoba, czy nie?
Na temat strony nie ma nic.
Rollins
Gość W pełni merytorycznie? A gdzie ty powiedziałeś coś na temat strony? Wyglądu? Czy ci się podoba, czy nie?
Na temat strony nie ma nic.
Rollins
Ty jesteś Analityk i ty zbierasz te informacje? To co cię obchodzi zdanie innych? Przestań imbecylu komentować komentujących, po chamsku zresztą.
Nie twój interes co ktoś odpisuje na pytanie. Nie do ciebie to było, kretynie. Samozwańczy admin się znalazł.
A na temat strony jest - nic to nie da jak będą takie chamy jak ty. Czyli jak śmierdzisz to zadbaj o higienę bo sama zmiana kiecki nic nie da. Za trudne dla ciebie?
Analityku - miałeś to pousuwać. Moje też. Jakiś problem?
Od kilku miesięcy Interia pracowała nad nową stroną
Zgłoś do usunięcia | Link
Jest dostępna w wersji Beta
http://beta.www.interia.pl/
Mamy tam zakładkę w WASZYM ZDANIEM. Nasze teksty też będą się pojawiać w TYLKO W INTERIA.PL
Ciekawi mnie wasza opinia. Czy wpłynie to, że więcej czytelników będzie czytało nasze teksty? Zobaczymy.