Reklama

"To horrendalna nieprawda. Nie interweniowałem u Sikorskiego" (373)

Kanał RSS
Bartoszewski: To horrendalna nieprawda

Temat dotyczy artykułu: Bartoszewski: To horrendalna nieprawda

Władysław Bartoszewski zaprzecza jakoby interweniował u szefa MSZ Radosława Sikorskiego ws. planowanej sprzedaży budynku polskiego konsulatu w Kolonii. MSZ potwierdza, że planuje sprzedaż siedziby; liczy na 1,5 mln zł oszczędności rocznie.

Komentarze (373)

Dodaj komentarz

Napisał(a): ~ja cie w jakim kraju zyjemy -

i co nie żyją już dzieci tych których wydał - aż się w głowie nie mieści - ktoś ma cos do powiedzenia czy to tylko opluwanie żyda jest? - i dlaczego miałby się bać polaków - bo co niemieccy żołdacy bardziej kulturalni byli czy co? i od kogo bardziej ? od obsługi pieca , czy doktora mengele - bo co z polakami nie dawało się słuchać mozarta ?

Odpowiedź (0)

Napisał(a): ~Karolina -

Dziadek Fiki-miki nie słyszał o tym, że Sikorski z Tuskiem planują oddać Polskę POd rządy Niemiec ? Więc placówki dyplomatyczne w Niemczech są Polsce już niePOtrzebne !

Odpowiedzi (2)

Napisał(a): ~WASAR -

ZBLIŻA SIĘ POWÓDŹ A ONI ZASTĘPCZYM TEMATEM , WALĄ LUDZIOM W OCZY MYDLANE TEMATY , ZBLIŻA SIĘ KOLEJNA TRAGEDIA W POLSCE!!!

Odpowiedzi (1)

Napisał(a): ~Polka -

Przestańcie już z tym Bartoszewskim.To wstyd i hańba dla Polski,żeby ktoś taki miał w tym kraju coś do powiedzenia.Zapytajcie go,jak to było ze zwolnieniem go przez niemców z obozu...Bał się bardziej Polaków niż niemców,wiadomo dlaczego.On ma czelność zarzucać komuś kłamstwo ? Profesor samozwańca...

Odpowiedzi (5)

Napisał(a): ~ANDRZEJ -

JEŚLI UŻYJĘ OKREŚLENIA "TEN STETRYCZAŁY DZIAD" WOBEC OSOBY PANA BARTOSZEWSKIEGO TO WPIS BĘDZIE ZGODNY Z ZASADAMI DYSKUSJI NA TYM FORUM.JEŚLI NATOMIAST NAPISZĘ ŻE PAN BARTOSZEWSKI JEST OSOBĄ ZE WSZECH MIAR ZASŁUGUJĄCĄ NA SZACUNEK NA PEWNO UKAŻE SIĘ KOMUNIKAT ,ŻE NARUSZYŁEM ZASADY DYSKUSJI.JESTEM OCZAROWANY WASZYM PROFESJONALIZMEM.

Odpowiedź (0)

Napisał(a): ~DADA -

OBWINIAJĄ SIĘ TERAZ,W SUMIE CHCIELI
PO CICHU SPRZEDAĆ I PODZIELIĆ KASIORE
MIĘDZY SIEBIE.TYLKO O TO CHODZI.

Odpowiedzi (1)

Napisał(a): ~Zniesmaczony -

Żirynowski wróży w niedalekiej przyszłości że będziemy żyć ok120-150 lat !Profesorek Bartoszewski jest chyba tym właśnie przypadkiem!Powinien nadal pracować w Zarządach Spółek i trzymać się Tuskowego koryta!

Odpowiedzi (1)

Napisał(a): ~cx -

kazdy artykul o bartoszewskim jest dnem. dodajac sikorskiego stworzyli cos wstretnie paszkwilowego.

Odpowiedź (0)

Napisał(a): ~Jan -

Szczegółowe informacje z życiorysu P Bartoszewskiego dowiecie się z książki "O W.BARTOSZEWSKI BEZ MITÓW " -

Odpowiedź (0)

Napisał(a): ~Rys -

Niemcy zwolnili Bartoszewskiego z obozu koncentracyjnego, ponieważ się przeziębił. Przecięż Bartoszewski nigdy nie nie miał profesury, choć tak do niego mówią. Zresztą Sikorski nie lepszy Wlazł na stołek z pomocą kolesiów z Opus Dei.

Odpowiedzi (1)
Dodaj komentarz