Reklama

Komentarze (38)

Dodaj komentarz

Napisał(a): ~samiec alfa -

witam...w której czesci sa polscy partyzanci...poda ktos dokładny tytulna pc?

Odpowiedzi (4)

Napisał(a): ~PHX -

Gralem we wszystkie Gry serii call of Duty i nie bylo tam polskich partyzantow. Bylo jedynie "wyzwolenie" Warszawy przez rosjan w Call Of Duty 1

Napisał(a): ~John Price -

Polscy partyzanci byli w Call Of Duty 3, niestety ta gra wyszła tylko na konsole PS3 i Xbox360 więc na pc niestety nie uraczysz.Pozdrawiam

Napisał(a): ~Maybe yes... Maybe not... -

Chciałbym cię poprawić bo CoD 3 wyszedł również na PS2. Wiem bo grałem miła rozgrywka ale szkoda że tylko na konsole a PC wykluczone...

Pokaż formularz

Napisał(a): ~Łukasz18 -

Na moim kompie za 4500zł to pójdzie bez problemu. A wy biedaki martwcie się o to co zrobicie jak ta gra wyjdzie. Będziecie oglądali pokaz slajdów co najwyżej. Dlatego gardzę biedakami.

Odpowiedzi (10)
Odpowiedź (0)
Odpowiedź (0)

Napisał(a): ~koneser -

przeszedłem dwukrotnie BF3 i COD MW3... BF sie nie umywa nie ma co się oszukiwać dłuższa gra ale kosztem grywalności... parę rażących niedorubek w grze niestety jest pomimo to z chęcią przejdę BF jeszcze raz... COD RZADZI !!

Odpowiedzi (3)

Napisał(a): ~cEso -

Call of duty to kiedyś był tytuł. Ahhh... Pamiętam te czasy w ktorych zagrywało sie z kumplami w kawiarenkach w COD 1 lub COD2 a teraz.... MW 2, MW3 BlackOps, to takie odgrzewane kotlety...:(
Najlepsze części jakie wyszły firmie Activision to Call of Duty 2 i Call of duty 4 MW.
Sukces tej gry zawdzięczany jest pierwszych 2 tytułach.
To jest moje zdanie. Nie musicie się zgadzać. Ale taka jest bolesna prawda.
Pozdro

Odpowiedź (0)
Odpowiedź (0)

Napisał(a): ~Warciarz -

Są konflikty, których za dużo w grach tego typu nie było. Choćby I Wojna Światowa, albo wojna secesyjna. COD nigdy nie ruszył wojny w Korei, albo Wietnamie. Wciąż tylko II, albo Bliski Wschód.

Odpowiedzi (2)
Odpowiedzi (1)

Napisał(a): ~Skromny Artysta -

Gra może być ciekawa...
Ps. Bf3 ma lepszą realistyke i jest dłuższy w singleplayer
Pps Cod mw 3 ma ciekawsze rozwiązania np.: sprint padnięcie = skok na ziemie. i ma ciekawszą fabułe
Więc wszystko po 50 %

Odpowiedź (0)
Dodaj komentarz