Re: odzyskać podatek
Napisał(a): Gość -
Ja poleciłbym Ci eurotax.Ja tą firme wybrałem i czekam ponad dwa lata naprawde Ci ich polecam sa cudowni :*
Napisał(a): EuroTaxDoradca -
przemek2010 WITAM.PRACOWAŁEM W NORWEGII W 2006ROKU PRZEZ 6 MIESIĘCY I NIE WIEM JAK STARAĆ SIĘ O ZWROT PODATKU,PRACOWAŁEM TAM ZE ZNAJOMYMI POLAKAMI KTÓŻY OTRZYMALI ZWROT ZA TEN SAM OKRES PRACY CO JA.NIE DOSTAŁEM ŻADNYCH DOKUMENTÓW Z NORWESKIEGO URZĘDU SKARBOWEGO.CZY TO MOŻLIWE ŻE MOI ZNAJOMI DOSTALI ZWROTU PO 10 TYSIĘCY ZŁOTY ZA TEN SAM OKRES PRACY CO JA A JA NIE
Witam,
Napisał(a): ooo00grzes00ooo -
od eurotaksu to trzymaj sie z daleka............taka moja rada:)))))))))))))
jaki jest czas rozliczenia podatku z norwegii przez euro-tax?
Gość jaki jest czas rozliczenia podatku z norwegii przez euro-tax?
Witam,
w przypadku rozliczenia podatku z Norwegii obowiązują dwa terminy rozliczeń. Rozliczenia następują w okresie czerwiec/lipiec lub październik/listopad każdego roku - zależy kiedy dokumenty zostały złożone (np jeśli w maju/czerwcu to rozliczenie będzie październik/listopad).
Pozdrawiam,
Marcin
Doradca online Euro-Tax.pl
Zwrot podatku za pracę za granicą
ooo00grzes00ooo od eurotaksu to trzymaj sie z daleka............taka moja rada:)))))))))))))
Witam,
na jakiej podstawie jeśli mogę spytać zbudował Pan taką opinię?
Marcin
Doradca online Euro-Tax.pl
Zwrot podatku za pracę za granicą
EuroTaxDoradca
Witam,
w przypadku rozliczenia podatku z Norwegii obowiązują dwa terminy rozliczeń. Rozliczenia następują w okresie czerwiec/lipiec lub październik/listopad każdego roku - zależy kiedy dokumenty zostały złożone (np jeśli w maju/czerwcu to rozliczenie będzie październik/listopad).
jaka jest wasza prowizja za wniosek z norwegii?
ooo00grzes00ooo od eurotaksu to trzymaj sie z daleka............taka moja rada:)))))))))))))
czemu?
ja wczesniej wspolpracowalem z nimi odnosnie zwrotu z UK
i na podstawie payslipow trwalo to 7 miesiecy, i w sumie jestem zadowolony, bo moglo to trwac znacznie dluzej
GośćEuroTaxDoradca
Witam,
jaka jest wasza prowizja za wniosek z norwegii?
a z innych krajów?
odzyskać podatek
Zgłoś do usunięcia | Link
WITAM.PRACOWAŁEM W NORWEGII W 2006ROKU PRZEZ 6 MIESIĘCY I NIE WIEM JAK STARAĆ SIĘ O ZWROT PODATKU,PRACOWAŁEM TAM ZE ZNAJOMYMI POLAKAMI KTÓŻY OTRZYMALI ZWROT ZA TEN SAM OKRES PRACY CO JA.NIE DOSTAŁEM ŻADNYCH DOKUMENTÓW Z NORWESKIEGO URZĘDU SKARBOWEGO.CZY TO MOŻLIWE ŻE MOI ZNAJOMI DOSTALI ZWROTU PO 10 TYSIĘCY ZŁOTY ZA TEN SAM OKRES PRACY CO JA A JA NIE