Reklama

odzyskać podatek (98)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 220

odzyskać podatek

Napisał(a): Gość -

WITAM.PRACOWAŁEM W NORWEGII W 2006ROKU PRZEZ 6 MIESIĘCY I NIE WIEM JAK STARAĆ SIĘ O ZWROT PODATKU,PRACOWAŁEM TAM ZE ZNAJOMYMI POLAKAMI KTÓŻY OTRZYMALI ZWROT ZA TEN SAM OKRES PRACY CO JA.NIE DOSTAŁEM ŻADNYCH DOKUMENTÓW Z NORWESKIEGO URZĘDU SKARBOWEGO.CZY TO MOŻLIWE ŻE MOI ZNAJOMI DOSTALI ZWROTU PO 10 TYSIĘCY ZŁOTY ZA TEN SAM OKRES PRACY CO JA A JA NIE

INTERIA.PL

Re: odzyskać podatek

Napisał(a): EuroTaxDoradca -

przemek2010 WITAM.PRACOWAŁEM W NORWEGII W 2006ROKU PRZEZ 6 MIESIĘCY I NIE WIEM JAK STARAĆ SIĘ O ZWROT PODATKU,PRACOWAŁEM TAM ZE ZNAJOMYMI POLAKAMI KTÓŻY OTRZYMALI ZWROT ZA TEN SAM OKRES PRACY CO JA.NIE DOSTAŁEM ŻADNYCH DOKUMENTÓW Z NORWESKIEGO URZĘDU SKARBOWEGO.CZY TO MOŻLIWE ŻE MOI ZNAJOMI DOSTALI ZWROTU PO 10 TYSIĘCY ZŁOTY ZA TEN SAM OKRES PRACY CO JA A JA NIE

Witam,

Gość jaki jest czas rozliczenia podatku z norwegii przez euro-tax?

Witam,

w przypadku rozliczenia podatku z Norwegii obowiązują dwa terminy rozliczeń. Rozliczenia następują w okresie czerwiec/lipiec lub październik/listopad każdego roku - zależy kiedy dokumenty zostały złożone (np jeśli w maju/czerwcu to rozliczenie będzie październik/listopad).

Pozdrawiam,

Marcin
Doradca online Euro-Tax.pl

Zwrot podatku za pracę za granicą

ooo00grzes00ooo od eurotaksu to trzymaj sie z daleka............taka moja rada:)))))))))))))

Witam,
na jakiej podstawie jeśli mogę spytać zbudował Pan taką opinię?

Marcin
Doradca online Euro-Tax.pl

Zwrot podatku za pracę za granicą

EuroTaxDoradca

Witam,

w przypadku rozliczenia podatku z Norwegii obowiązują dwa terminy rozliczeń. Rozliczenia następują w okresie czerwiec/lipiec lub październik/listopad każdego roku - zależy kiedy dokumenty zostały złożone (np jeśli w maju/czerwcu to rozliczenie będzie październik/listopad).

jaka jest wasza prowizja za wniosek z norwegii?

ooo00grzes00ooo od eurotaksu to trzymaj sie z daleka............taka moja rada:)))))))))))))

czemu?

ja wczesniej wspolpracowalem z nimi odnosnie zwrotu z UK
i na podstawie payslipow trwalo to 7 miesiecy, i w sumie jestem zadowolony, bo moglo to trwac znacznie dluzej

Gość

EuroTaxDoradca

Witam,

jaka jest wasza prowizja za wniosek z norwegii?

a z innych krajów?

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: odzyskać podatek