Re: odzyskać podatek
Napisał(a): Gość -
osobiście skorzystałam z twojpodatek na polskiej domenie. Naprawdę wszystko ładnie i sprawnie poszło a koszty w porównaniu do konkurencji nie były duże. Formalności wypełniłam na stronce i wysłałam
Pozdrawiam
Asia
Swego czasu miałem podobny problem, a, co gorsza, nie miałem pod ręką żadnych prawników ani nikogo takiego. Jak zacząłem szukać jakichś książek i programów na ten temat, to trafiłem na "Inforlex Doradcę podatkowego". Trochę się gryzłem, czy wydawać dodatkowe pieniądze, ale okazało się, że się opłaciło - właściwie teraz bez tego nie wyobrażam sobie monitorowania moich zeznań.
Napisał(a): EuroTaxDoradca -
Zwrot podatku angielskiego z 2006/2007 oraz 2007/2008 tylko do IV 2012
UWAGA! Tylko do 5 kwietnia 2012 roku istnieje możliwość odzyskania zwrotu podatku z UK z lat 2006/2007 oraz 2007/2008.
Szanowny kliencie,
Informujemy, że tylko do 5 kwietnia 2012 roku istnieje możliwość odzyskania zwrotu podatku z lat 2006/2007 oraz 2007/2008.
Jeśli jeszcze nie odesłałeś swoich dokumentów za pracę w Wielkiej Brytanii – zrób to jak najszybciej. W przeciwnym razie Twoje rozliczenie przeterminuje się i nie odzyskasz należnych Ci pieniędzy.
Pozdrawiam,
--
Marcin
Doradca online Euro-Tax.pl
Zwrot podatku za pracę za granicą
Akcje promocyjne w Euro-Tax.pl
Witam,
Wychodząc na przeciw oczekiwaniom naszych klientów uruchomialiśmy akcje promocyjne: "Prezent gwarantowany" oraz "Zwrot bez opłat".
Osoby, które pracowały w takich krajach jak Wielka Brytania, Irlandia, Holandia, Norwegia, USA i inne z oferty Euro-tax.pl i podpiszą umowę na realizację usługi zwrotu podatku z Euro-tax.pl, mają możliwość wybrania jednego z 3 prezentów gwarantowanych. Akcja promocyjna trwa do 31 marca br..
Jednocześnie, osoby, które zlecą usługę rozliczenia zwrotu podatku do Euro-tax.pl i skutecznie polecą kolejne 4 osoby do podpisania umowy na ta usługę z Euro-tax.pl, mogą one skorzystać z promocji "Zwrot bez opłat", a wielkość zniżki zależna jest od liczby skutecznie poleconych osób, które także jednocześnie mogą dostać 10% zniżki na usługi Euro-tax.pl.
Szczegółowe informacje dotyczące warunków uczestnictwa w promocjach dostępne są w regulaminach akcji:
Regulamin Akcji Promocyjnej „Prezent gwarantowany”
http://www.euro-tax.pl/public/media/userfiles/file/Regulaminy/Regulamin_prezent_gwarantowany.pdf
Regulamin Akcji Promocyjnej „Zwrot podatku bez opłat”
http://www.euro-tax.pl/public/media/userfiles/file/Regulaminy/Regulamin_Zwrot_bez%20op%C5%82at.pdf
Pozdrawiam,
------------------------------
Marcin
POLECAJ I ZARABIAJ z EURO-TAX.pl
Witam,
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów Euro-tax.pl, którzy wzięli udział w akcji Polecaj i zarabiaj, przygotowaliśmy profesjonalną platformę do polecania znajomych.
Jest ona dostępna pod linkiem: www.polecaj.euro-tax.pl
Należy zarejestrować się w systemie, utworzyć własne konto i można łatwo i pewnie polecać
znajomych. Konto składa się z trzech zakładek: - POLEĆ ZNAJOMEGO, - ROZLICZENIA, - TWÓJ PROFIL.
Wysyłając ten link znajomym na GG, przez maila lub umieszczając na portalach społecznościowych zwiększasz swoją szanse na zarobek. Twój link jest unikalny i każdy, kto po kliknięciu w niego wypełni formularz kontaktowy zostanie przypisany Tobie jako osoba polecona. W ten sposób poszerzasz kanały dotarcia do swoich znajomych.
Korzyści z nowego programu do polecania:
1. Otrzymasz mailowe komunikaty o zmianie statusu sprawy znajomego;
2. Jeśli należy Ci się wynagrodzenie z tytułu polecenia – zobaczysz to na swoim koncie;
3. Możesz polecać nie wiedząc o tym – wystarczy, że prześlesz znajomym link partnerski na GG, mailem lub umieścisz go na portalu społecznościowym. Każdy kto kliknie w link i wypełni formularz zostanie zapisany jako Twój znajomy! Teraz poszerzyły się możliwości polecania i zarabiania większych pieniędzy!
4. Możesz w każdej chwili zalogować się na swoje konto i sprawdzić statusy interesujących Cię poleceń;
5. Każde Twoje polecenie otrzymuje indywidualny kod, który z awsze możesz podać kontaktując się z nami.
Jeżeli masz dodatkowe pytania w sprawie aplikacji www.polecaj.euro-tax.pl – prosimy o kontakt pod numerem telefonu: 71 774 6 820 lub mailem: marketing@euro-tax.pl.
Pozdrawiam,
-----------------
Marcin
http://www.euro-tax.pl
witam,
zależy mi na szybkim zwrocie podatku oplaconego w irlandii w 2011 roku
na jakiego rzedy zwrot moge liczyc
i ile trwa rozliczenie zwrotu?
?
gość witam,
zależy mi na szybkim zwrocie podatku oplaconego w irlandii w 2011 roku
na jakiego rzedy zwrot moge liczyc
i ile trwa rozliczenie zwrotu?
?
Witam,
wstępną kalkulację wysokości zwrotu podatku można przeprowadzić na naszej stronie internetowej, a dokładne wyliczenia wykonują już nasi doradcy.
Rozliczenia podatku irlandzkiego trwa średnio 3 do 6 miesięcy.
Pozdrawiam,
-----------------
Marcin
http://www.euro-tax.pl
Zgłoś do usunięcia | Link
Euro-Tax.pl S.A. "Regionalnym Liderem Innowacji i Rozwoju - 2011"
Witam,
Z przyjemnością chciałbym poinformować Państwa, że w roku 2011 po raz drugi Grupa Kapitałowa Euro-tax.pl S.A. otrzymała tytuł "Regionalnego Lidera Innowacji i Rozwoju" w kategorii: dynamicznie rozwijająca się firma, w podkategorii: firma średnia.
Pozdrawiam,
--
Marcin