Re: ok-tours?
Napisał(a): Gość -
Ja miałam do czynienia z tym biurem i muszę ci powiedzieć, że byłam zaskoczona profesjonalizmem, podejściem do każdego. Po prostu rewelacja. Duży wybór miejsc, gdzie można pojechać, no i przede wszystkim bezpiecznie. Nie trzeba się martwić o to, czy się bezpiecznie dojedzie na miejsce i wróci:) Jak masz okazję wyjechać z ok- tours nie zastanawiaj się tylko rezerwuj czas i jedź:)
Bardzo dobra firma, która potrafi się profesjonalnie zająć organizowaniem wypoczynku dla najmłodszych. Jeżeli ktoś już zaczął planować wakacje dla dziecka, to jak najbardziej powinien zgłosić się do tego biura. Dzieci na pewno będą zadowolone, a rodzice spokojni o swoje pociechy.
Super biuro, bardzo fachowa obsługa, dbają o klienta no i rzecz jasna o dzieci. Byłam bardzo zadowolona z ich usług, dzieci po powrocie z koloni organizowanej przez nich z miejsca oświadczyły mi, że za rok znowu jadą.
Jak jestes studentką to nie lepiej Ci jechać na ferie na własną rękę? Przecież noclegi można znaleźć bardzo tanio Zbieraj znajomych i sami zorganizujcie sobie wypad na ferie :)
Słyszałam o firmie ok-tours w kontekście koloni dla dzieci. Moja znajoma wysłała z nimi synka na kolonie i była bardzo zadowolona szczególnie z profesjonalnej kadry. Myślę,że to dobry adres
W zeszłym roku mój brat jechał z OK-Tours do Dąbek. W tym roku tez pojedzie, ale na kolonie tematyczna pt. młody komandos. fajnie, że mysli się, żeby dzieciakom urozmaicac w ten sposób wakacje..
Ja osobiście nie miałam nigdy do czynienia z tą firmą ale mój znajomy wysłał w tamtym roku z nimi syna. Podobno wszystko było o.k- mały świetnie się bawił, opieka była profesjonalna:) a kwatery bardzo fajne. Tyle wiem :) Sądząc po pozytywnych odpowiedziach to musi być solidna firma
Też osobiście nie miałam do czynienia z biurem ok-tours, ale kilku moich znajomych wysyłało swoje dzieci z tym biurem i byli zachwyceni. Z tego co wiem, to biuro działa już 11 lat i ma duże doświadczenie w organizowaniu wyjazdów i dla dzieci. Widziałam nową ofertę ok-tuors na wakacje i bardzo mi się spodobały wyjazdy tematyczne np. mały komandos, albo mali tancerze. Myślę, że dzieciaki na pewno będą się świetnie bawić na takim wyjeździe;)
A ja myślę, że dzieciakom jets tak naprawdę rybka gdzie pojadą, wazne, żeby spędziły ciekawie czas i zdala od rodziców. Pamiętam jak mnie ciary przechodziły na samą mysl wyjazdu zdala od rodzinnego domu :P
ok-tours?
Zgłoś do usunięcia | Link
miał ktoś z Was do czynienia z tym biurem? będę wdzięczna za każdą opinię, ich obozy wyglądają super, chciałabym się wybrać na opcję studencką :)