Reklama

Okulary do pracy z komputerem pomagają ? (144)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 518
INTERIA.PL

Re: Okulary do pracy z komputerem pomagają ?

Napisał(a): Gość -

Też to znam, kiedy zapytałem oto mojej dziewczyny, której ciotka jest optykiem to powiedziała mi, że mam mniej siedzieć przy kompie.. Samemu przydałyby mi się takie okulary, bo do 10h przy kompie prawie bez przerwy czasem zabija..

Napisał(a): grandekochones -

Po wnikliwym szukaniu znalazłem ten artykuł, firma je robiąca nazywa się GUNNAR ale w artykule nie ma wielu konkretów, ciekawe kiedy będą u nas dostępne i za jakie pieniądze?? Ale rzeczywiście może to być dobre rozwiązanie problemu...

THX za cynk, szczerze mówiąc mi nie chciało się tam za dużo szukać. :P Wygląda zachęcająco, mam nadzieję, że ceny będą przystępne, choć szczerze mówiąc oczy są bezcenne i warto wydać każde pieniądze aby były sprawne jak najdłużej.

Specjalne okulary z filtrem raczej pomagają, jeśli masz je założone to nie wysusza tak oka jak zwyczajne. Chociaż nowoczesne monitory są coraz bezpieczniejsze i nie emitują aż takiej ilości szkodliwego promieniowania.

Napisał(a): grandekochones -

Znalazłem trochę więcej informacji o okularach: http://www.prezenty.pro/art/okulary-gunnar-do-pracy-przy-monitorze-komputera/ skoro zdołały do siebie przekonać naszych zachodnich sąsiadów i amerykanów to na pewno jest to produkt sprawdzony...

Z jednej strony to fajnie, że pierw królikami doświadczalnymi są zachodni bracia, ale szkoda, że wszelkie nowinki docierają do polski nieco opóźnione, ale cóż lepiej późno niż wcale, te okulary to naprawdę super sprawa.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Okulary do pracy z komputerem pomagają ?