Re: "Opolskie"
Napisał(a): Gość -
pojeb
ja jestem za tym zeby opolskie bylo woj.samym dla siebie zebysmy kase na inne woj nie oddawali,tylko to co przywoza nasi ludzie z za granicy zostawalo by u nas.i zylibysmy jak paczki w masle!
tylko nie do śląskiego bo wtedy już po nas.Trzeba nas podzielić wschód do słaskiego a zachód do dolnoślaskiego.
walczylismy o opolskie a gościu chce zmiany niech lepiej idzie do strajkujących lekarzy i z nimi wyjedzie w swiat bedzie mu lepiej
popukaj się po głowie !
Każdy może mieć swoje zdanie.Ja jestem zwolennikiem województwa opolskiego, bo to jedyna szansa na rozwój, który mam
nadzieję w końcu nastąpi po zmianie wladz wojewodzkich i samorzadowych. Co na temat "bycia" w województwie Sląskim
myślą np mieszkańcy Częstochowy nie nadaje się do powtórzenia.Dobrze to maja tylko Katowice.
Każdy może mieć swoje zdanie.Ja jestem zwolennikiem województwa opolskiego, bo to jedyna szansa na rozwój, który mam
nadzieję w końcu nastąpi po zmianie wladz wojewodzkich i samorzadowych. Co na temat "bycia" w województwie Sląskim
myślą np mieszkańcy Częstochowy nie nadaje się do powtórzenia.Dobrze to maja tylko Katowice.
Jestem za woj. OPOLSKIM! W Śląskim dobrze jest tylko w Katowicach, tak jak w Dolnośląskim tylko we Wrocławiu, a miasteczka na prowincji są biedne i brzydkie, o ich drogi , czy rozwój nikt sie nie martwi. Opolszczyzna ma się nieźle, nawet na prowincji.
tobie sie chyba calkiem w dupie poprzewracalo ty hanysie jebany. Za kogo ty sie w ogole masz? Opolskie do Śląskiego przyłączać, też mi pomysł. Nie po to tyle walczyliśmy o żeby teraz to odpuścić. Zastanów się najpierw co chcesz powiedzieć, a potem mów, a jak nie wiesz co mówić, to mów nie wyraźnie.
"Opolskie"
Zgłoś do usunięcia | Link
Witam jestem zwolennikiem wlaczenia wojewodztwa opolskiego do sląskiego poniewaz przmawia za tym wiela argumentow "za" np. to ze woj. sląskie ma duzo szybszy rozwoj godpodarczy i ludzia lepiej sie tam zyje oraz wiele innych spraw. A jakie wy macie zdanie na ten temat??