Re: opony zimowe
Napisał(a): bandziorry -
zacznij od tego, że na stalowe na zime.
(...)
Napisał(a): Gość -
Trzeba zmienić na zimowe szczególnie jeśli lubi się szybką, dynamiczną jazdę, a także cześto wyjeżdza się poza miasto.
Ja jeżdzę na alusach. Zminiam opony w Karliku, wolę aby autem zajmował sie porządny serwis. Ciotka kupiła tam właśnie komplet nowych opon ze zniżką 25%, to dużo.
nie wiem z jakiego miasta jesteś??? My w Poznaniu na szczęście mamy Karlika gdzie co chwilę mają jakieś promocje, teraz w Karliku mają promocję na zmianę opon więc jak znalazł
Ja też jestem klientem Karlika. Od dłuzszego czasu serwisuję auto u nich i raczej nie poczułem się nigdy oszukany, jak to często bywa u mechaników. Znamy to wszyscy.
Serwis w Baranowie na niezłą promocję do 50% taniej w serwisie Volvo - jeśli ktoś jest z okolic Poznania to polecam.
Potwierdzam, byłem, zniżkę otrzymałem. ASO muszą prześcigać się w promocjach hehe. A my korzystajmy.
Napisał(a): 19winner84 -
nie zakładaj póki śnieg nie spadnie
po co wyrzucać kasę na zmianę opon a tym bardziej na kupno jak jest duże prawdopodobieństwo że w tym roku śnieg nie spadnie
Śnieg nie spadnie....jasne. Ti prawda, że na asfalcie zimówki cierpią, ale wolę dać im wycisk np 2 tyg niż obudzić się rano z lodowiskiem na drodze, na letnich, twardych jak skała oponach.
opony zimowe
Zgłoś do usunięcia | Link
witam mam pytanie bo nie mogę nic znalezc na ten temat . Jakie opony zimowe założyć do passka b5 fl 2002r . Chodzi mi o dobra marke bo na opoonkach sie nie oszczedza, ale zawsze mozna wybrac cos tez ... tanszego od dobrych producentow . Mam do wyboru dwie pary kół : 1. stalowe 15stki 2. aluski 16stki. Kwota jaka chce przeznaczyc 2,000zl