Re: Oryginalna FIFA 12 nie uruchamia się – Crash Dump
Napisał(a): Gość -
Nie idzie dalej.... No więc słuchaj...Zrób jeszcze jedno konto na swoim kompie...;) Bez znaków polskich tam odpal fife powinno zadziałać ...;)
a jak to konto zrobić bo nie mam zielonego pojęcia
Ja zakupiłem tak samo ta nedzna gre za 100 zl wszystko fajnie zainstalowała sie gra ale co z tego jak problemy sa przez internet bledy wyskakuja a po 6 miesiacach grania teraz juz mi wgl nie chodzi . Kiedy prubuje połaczyc sie z serwerami ea to nagle Fifa zjada mi 100 % procesora a jak nie mam internetu podłaczonego to pieknie chodzi probowałem wszystkiego i nic . Jedna wielka katastrofa ostatni raz wydałem tyle pieniedzy na taka zenade ...
A ja powiem tak: z oryginałami jest znacznie więcej zabawy niż z piratami! Mam wiele oryginalnych gier oraz programów. Mieszkam w akademiku, więc muszę być legalny :-(. Niestety, autorzy gier i programów z góry traktują klientów jak złodziei, stąd ciągłe aktywacje, rozgrzebywanie szafy w poszukiwaniu pudełek z numerem seryjnym czy telefony i maile do działu obsługi, gdy chcemy np. wymienić komputer na nowy, albo sformatować dysk i postawić od nowa zawirusowany system. Taki np. pakiet Adobe trzeba najpierw dezaktywować, by móc sformatować dysk. A jak komuś padnie system i nie da rady wykonać dezaktywacji? Albo jak padnie internet? O tym panowie z Adobe już nie pomyśleli... Same problemy. Piraci tego nie mają - rozpakowują program, zapuszczają jakąś łatkę łamiącą zabezpieczenia i grają. I powiedzcie - po co te aktywacje, numery seryjne i telefony? Przecież crackerzy i tak znajdą sposób, by to obejść i udostępnić spiracony program. A ci, którzy wydadzą te kilka tysięcy na dany program, mają z tym tylko sporo kłopotów.
Witam wszystkich.dorzucę swoje pięć groszy .Kupiłem ów grę synowi i ten sam problem,po za tym po kiego grzyba mi płyta oryginalna skoro i tak nijaki program ORGIN downloaduje fifę z sieci beznadzieja .Nie dość ,że kupiłem grę za nie małą kasę to jeszcze teraz muszę sobie jeszcze ją ściągnąć z sieci,poświęcić czas w moim przypadku30 godzin i pieniądze na rachunek za prąd totalna głupota nigdy więcej EA .Polityka, nie dziwi mnie fakt piractwa w sieci ,próbowałem zadzwonić na podany nr tel .oczywiście połączenie zostaje zerwane ,napisałem emailla ,czekam .Moim zdaniem jest to kradzież i tak całkiem legalnie .
gość a jak to konto zrobić bo nie mam zielonego pojęcia
Normalnie ... Masz konto na którym teraz się znajdujesz , tworzysz jeszcze jedno konto użytkownika (start ---> klikasz na ten obrazek konta --->zarządzaj innymi kontami ---> utwórz nowe konto... ) i tam je stworzysz....(Bez polskich znaków nazwa) jeśli wykonasz już to wystarczy że w folderze instance0 otwierasz prawym przyciskiem właściwości pliku replay0.bin i zaznaczasz tylko do odczytu... Myślę , że wszystko jasne :)
witam. a ja kupilem sobie specjalnie drugi komputer i tez nie chce na nim dzialac.... co mam teraz zrobic, na co mi dwa kompy, moze ktos zechce kupic ode mnie tego starszego co mam a do kompa dorzuce gre fife 2012
Specjalnie kupiłesś drugiego kompa ? nie bardziej opłacało sie kupić druga fife :) btw mam ten sam problem i nic nie pomaga zaznacze ze niedawno robilem formata przed formatem gra smigala dobrze...
mi działa orginał trzeba mieć 100gb wolnego na dysku i już jest super normalnie znakomita!!!
------- -------
----------------------------------
Zgłoś do usunięcia | Link
pomogło połowicznie bogra się odpala ale nie może zapisać ustawień i nie idzie dalej