Ośrodek ,,Portus" w Międzywodziu Napisał(a): Gość - Środa, 17 marca 2010 (21:40) Zgłoś do usunięcia | Link Proszę o prawdziwe opinie osób które miały zaszczyt być na wczasach w wyżej wymienionym ośrodku. Jak tam żarcie czy zjadliwe i jak tam w ogóle jest bo mam zamiar udać się tam na wakacje. Z góry serdecznie dziękuje Re: Ośrodek ,,Portus" w Międzywodziu Napisał(a): Gość - Piątek, 26 marca 2010 (14:00) Zgłoś do usunięcia | Link Super ośrodek w super miejscowości, polecam. Ja tam wracam co roku.
Ośrodek ,,Portus" w Międzywodziu Napisał(a): Gość - Środa, 17 marca 2010 (21:40) Zgłoś do usunięcia | Link Proszę o prawdziwe opinie osób które miały zaszczyt być na wczasach w wyżej wymienionym ośrodku. Jak tam żarcie czy zjadliwe i jak tam w ogóle jest bo mam zamiar udać się tam na wakacje. Z góry serdecznie dziękuje
Re: Ośrodek ,,Portus" w Międzywodziu Napisał(a): Gość - Piątek, 26 marca 2010 (14:00) Zgłoś do usunięcia | Link Super ośrodek w super miejscowości, polecam. Ja tam wracam co roku.
Re: Ośrodek ,,Portus" w Międzywodziu Napisał(a): Gość - Piątek, 26 marca 2010 (14:00) Zgłoś do usunięcia | Link Super ośrodek w super miejscowości, polecam. Ja tam wracam co roku.
Ośrodek ,,Portus" w Międzywodziu
Napisał(a): Gość -
Zgłoś do usunięcia | Link
Proszę o prawdziwe opinie osób które miały zaszczyt być na wczasach w wyżej wymienionym ośrodku. Jak tam żarcie czy zjadliwe i jak tam w ogóle jest bo mam zamiar udać się tam na wakacje.
Z góry serdecznie dziękuje