Re: OSZUŚCI-POBIERACZEK
Napisał(a): Gość -
Ja też dałam się nabrać. To diabelstwo wyskakuje niewiadomo skąd. Wprowadzają klienta w błąd. Na szczęście w porę zorientowałam się z kim mam do czynienia i w terminie im wymówiłam "umowę". Najgorsze jest to, że mimo iż UOKiK zajął się tymi oszustami, to oni nadal uprawiają swój proceder. Prawo w Polsce nie daje sobie rade z takimi naciągaczami.
DNIA 6.12.2011r.DOSTAŁEM (OD ELLER SERVICE s.c. właściciela serwisu POBIERACZEK) ZALEGŁE WEZWANIE DO ZAPŁATY W KWOCIE 94,80zł.JEŚLI W/W KWOTY NIE ZAPŁACĘ SPRAWA BĘDZIE SKIEROWANA DO KANCELARII KONSENS S.A. W CELU WYEGZEKWOWANIA NALEŻNOŚCI A WTEDY CAŁKOWITE KOSZTY ZAPŁATY MOGĄ WYNIEŚĆ CO NAJMNIEJ 675,94zł.SKORO DOSTALI WYROK O ZANIECHANIU DZIAŁALNOŚCI TO DLACZEGO JESZCZE PRZYSŁALI MI WEZWANIE DO ZAPŁATY.
To mnie zdenerwowało i zbudowałem stronę internetową o "złodziejskim pobieraczku" i podesłałem im link do strony.
Po dwóch dniach w/w strony nie mogłem wyświetlić, komputer zaczął mi wolniej chodzić, a kiedy się rejestrowałem do innych serwisów zeby założyć kolejne strony O ZŁODZIAJACH to mi rejestrację odrzucało.(W zeszłym roku miałem podobne trudności z dostępem do internetu zaraz po odpowiedziach na wezwania do zapłaty) Pomyślałem że z pobieraczkiem dzieją się cuda więc myślę że POBIERACZEK TO "HAKERZY INTERNETU" skoro w zeszłym roku miałem podobne problemy zaraz po odpowiedzi na maile z windykacji pobieraczka.
Napisał(a): samuraj -
Spokojnie. ich można pokonać ich własną bronią. oni sami oszukują, więc tworzę fikcyjne konta. chętnym dane będa udostępniane
Ja też dałam się nabrać. To diabelstwo wyskakuje niewiadomo skąd. Wprowadzają klienta w błąd. Na szczęście w porę zorientowałam się z kim mam do czynienia i w terminie im wymówiłam "umowę". Najgorsze jest to, że mimo iż UOKiK zajął się tymi oszustami, to oni nadal uprawiają swój proceder. Prawo w Polsce nie daje sobie rade z takimi naciągaczami.
ta sprawa była w UOKIK w tamtym roku i stwierdzili że nie musisz płacić , pobieraczek.pl musi cię poinformować na twoje konto e-mail albo listownie że zbliża się termin okresu próbnego 10 dni
Mam problem zarejestrowalem sie na pobieraczku i przyslano mi list ze jesli nie zaplace sprawa trafi do sadu i nie wiem co mam zrobic Powiedzcie mi Płacić czy NIe !
Napisał(a): samuraj -
nie plac im, bo to oszuści. nic nie trzeba im płacić
[cytat kogo=gość]DNIA 6.12.2011r.DOSTAŁEM (OD ELLER SERVICE s.c. właściciela serwisu POBIERACZEK) ZALEGŁE WEZWANIE DO ZAPŁATY W KWOCIE 94,80zł.JEŚLI W/W KWOTY NIE ZAPŁACĘ SPRAWA BĘDZIE SKIEROWANA DO KANCELARII KONSENS S.A. W CELU WYEGZEKWOWANIA NALEŻNOŚCI A WTEDY CAŁKOWITE KOSZTY ZAPŁATY MOGĄ WYNIEŚĆ CO NAJMNIEJ 675,94zł.SKORO DOSTALI WYROK O ZANIECHANIU DZIAŁALNOŚCI TO DLACZEGO JESZCZE PRZYSŁALI MI WEZWANIE DO ZAPŁATY.
Mam taki sam problem ako dany uzytkownik przede mna i potrzebuje z tym pomoc, bo nie wiem co mam robit i placic im w kazdym raze nie bedem, ale taksamo nie chce zeby mnie jakis oszusci wezwali do sadu, dla tego prosze o rade czo mozna robic.
Dzienkuje
Oferowany okres próbny to chwyt,chcą namierzyć klienta.Straszenie sądem to norma,najlepiej zignorować.trzeba uważać,bo swoją ofertę wszędzie wciskają.
mi też jużprzyszło że sprawa trafi do sądu boję się mam im zapłacić pomocy
OSZUŚCI-POBIERACZEK
Zgłoś do usunięcia | Link
JESLI SA TACY JAK JA KTURYCH OSZUKANO PISZCIE