Napisał(a): ~kierowca. -
Ten przerobiony maluch jest już w sprzedaży w jednym salonie. Ma tylko jedną wadę - za mała moc silnika. Z górki doskonale sobie radzi,ale pod górkę trzeba mu pomagać, popychając.
Napisał(a): ~kierowca. -
Ten przerobiony maluch jest już w sprzedaży w jednym salonie. Ma tylko jedną wadę - za mała moc silnika. Z górki doskonale sobie radzi,ale pod górkę trzeba mu pomagać, popychając.
Napisał(a): ~Al-Fredo -
Konstruktor ma fantazję tylko mam pytanie: po co coś takiego? Maluch to maluch - najlepszy jest w oryginale! Po co z niego robić takie dziwadło? Przypominają mi się WSK-i przerabiane na choppery albo enduro. Nieporozumienie!
Napisał(a): ~Johny -
chyba autor nie pojecia o czym pisze. Maluch to 126p a nie 125p
Napisał(a): ~adam leg -
super auto, sam bym chcial takie miec, dla fazy, nierozumiem czemu nie dpopuszcza auta na wiecej osob skoro jest odpowiednio wiekszy, bezsensowne przepisy
Napisał(a): ~diaboliq -
co oznacza skrót: FIAT 126P
F atalna
I mitacja
A uta
T urystycznego
1 (osobowego)
2 (drzwiowego)
6 (ściokrotnie)
P rzepłaconego
a mnie on się tam podoba. prawdziwy oryginał. :)
Napisał(a): ~MAŁOLAT -
Jakie przewody paliwowe przedłużyć?!jaki wal napędowy i jeszcze jaki 125p ,widać czego ludzie w szkole uczą to fiat 126 p silnik zprzezony ze skrzynia wiec po kiego grzyba wal !?bak jest tuz przed silnikiem wiec przewody paliwowe zostają tej samej długości to wersja FL rocznik podejrzewam 94 uczyć się o historii bo skończycie jak minister Mucha.
Napisał(a): ~Inteligentny -
Czytając Wasze komentarze, zauważam że 3/4 wypowiadających się tutaj ma kłopoty ze zrozumieniem ale za to ostro krytykuje autora. Proponuję przeczytać 3 razy artykuł - nadal nie rozumiesz ??? Weź korepetycje. Nadal nie rozumiesz ??? Jesteś idiotą - nic na to nie poradzę, kogoś musimy "dy..ć" :)
Napisał(a): ~kiler -
Chciałem zauważyć że jest to fiat 126p a nie tak jak pisze autor 125p
Napisał(a): ~sawkins -
widze za jakis przyglupi redaktorek z mlekiem pod nosem nie rozroznia fiata 125 od malucha. tak wlasnie oglupiaja media debili z sianem zamiast muzgu
Napisał(a): ~q -
"parę dziwi" nie rozumiem. Co to jest?
Oto najdłuższy maluch w Polsce! (138)
Kanał RSSTemat dotyczy artykułu: Oto najdłuższy "maluch" w Polsce!