Reklama

Komentarze (138)

Dodaj komentarz

Napisał(a): ~T.W. -

A po co trzeba było przedłużać wał napędowy, którego "maluszek" nie posiadał?????????

Odpowiedzi (2)

Napisał(a): ~michał -

jak inspekcja transportu drogowego by go zważyła to na pewno by mu 4 osoby nie weszly na pokład,mysle że tylko kierowca z jednym pasarzerem...co wy na to???

Odpowiedź (0)

Napisał(a): ~m -

nie wiem jak rzeczoznawca dopuscil to do ruchu, chyba ten z pena kieszenia- ingerowano tu konstrukcje nadwozia, takie auto nie powinno dostac homologacji ani byc dopuszczone do ruchu. Konstrukcja fiata 126p nie zostala zaprojektowana do takiej dlugosci ani masy, dokladnie jak uklad kierowniczy i hamulcowy. przy pierwszej kolizji- jakiejkolwiek ubezpieczyciel odmowi wyplaty odszkodowania z uwagi na ingerencje w konstrukcje nadwozia pojazdu.

Odpowiedzi (2)

Napisał(a): ~Weronika -

wstydu nie macie obgadujecie ludzi na każdym kroku a może ktoś lubi takie i co.? moja mama też lubi maluszka ;d może po popatrzcie na siebie przed lustrem i sami siebie obrażajcie a później kogoś w internecie !

Odpowiedź (0)

Napisał(a): ~ja -

TO BYŁY CZASY,A TERAZ NIEMA NIC,ZNISZCZYLI ROZSPRZEDALI ,PRZEMYSŁ,I DOJA Z BIEDNYCH LUDZI NA KAZDYM KROKU,BO PANSTWO NIEMA NIC,ZLODZIEJE I BANDYCI

Odpowiedzi (8)
Odpowiedź (0)
Odpowiedź (0)

Napisał(a): ~fran-nek -

W 78ym byłem maluszkiem w Portugalii na samym koniuszku Europy !!

Odpowiedzi (1)

Napisał(a): ~driwer furmanki -

Eeeech "maluch" Jeździłem przed laty tym nieszczęściem/przekleństwem (wybrać co komu pasuje). Dziś prowadzić auto to żadna sztuka, ale takiego kaszlaka jeszcze z prądnicą hehee to trzeba było nieźle się nagimnastykować. Dojeżdzam do skrzyżowania i jednocześnie hamuję i "przygazowuję", bo inaczej jadący za mną nie widzi kierunkowskazu, może widzi chociaż światła stop? Może nie wbije mi się w kufer? To była extrema :))

Odpowiedzi (1)

Napisał(a): ~Janusz P -

Po kiego wała wspominać ten syf?Nie mam do tych badziewi żadnego sentymentu!Więcej się pod tym złomem leżało jak jeździło.Amen.

Odpowiedzi (1)
Dodaj komentarz