Re: Paris hilton nienawidze jej;/
Napisał(a): Gość -
Po pierwsze to wydaje mi sie,ze Mandaryna jest ladniejsza od tej Hilton!.. chociaz oby dwie faszeruja na siebie kg tapety;/ No zgodzę się z tym,ze zadna z nich nie umie spiewac w szczegolnosci ta mandaryna;/ / ( kompletna porażka polskiej sceny muzycznej;/ ) Nie wiem jak w ogole takie gwiazdy moga istniec. To jakis absurd! No jednak pieniadz potrafi wiele zdzialac jak widac;
Masz racjeee zgodze siee z toboł:P:D tak jak ostanio zagranicol mandaryna miala koncert i pzyslo tylko 30 osub ja bym wstydziła się wystopic na 30 osob hehehehe pzdr;))))))))
Wiesz co ?
Żal mi Ciebie xD
Twój analfabetyzm przekracza granice normy i jest kompletnie nie do przyjęcia. Ale zgadzam się z Twoją opinią.
ja też jej nie lubie. Ale zarazem podziwiam ja za to że przynajmniej potrafi zwrócić na siebie uwagę.
to nie ona, to jej pieniądze zwracają na nią uwagę.
Ludzie nie macie pojęcia o tym świecie... masz miliony jesteś popularny/a i tyle
Tez nie przepadam za Paris, lubie zato wiecej Karola Wojtyle.
Jakbym mogl wybrac to bym sie chetniej z Papiezem spotkal.
Pozatym Paris ma jak do mojego smaku bardzo male piersi.
P.S. Szkoda ze papiez juz nie zyje ..;(
Ja oczywiscie:):):)
No to moje pytanie jest jak najbardziej prawdziwe-po co sie tu wypowiadasz skoro jej nienawidzisz??!Omg jak ja niecierpię takiego czegoś.....
Paris hilton nienawidze jej;/
Zgłoś do usunięcia | Link
Paris hilton ma fajne piosenki ale niema głosy.Druga mandaryna śpiewa z pleybeku nawet nie wiem jak to sie piszee;););).Tylko że hiltonka jest ładniejsza od mandaryny;/;/.Niewiem co w niej niektuży ludzie widzoł.Kto mnie popieraa??????????????????