Re: Piszcie o każdej grze ;)
Napisał(a): Gość -
A więc podrzucam opis mojej ukochanej gierki, którą uwielbiam (opis znaleziony w sklepie, gdzie ją kupiłem, a mianowicie w 3kropki.pl):
"Hitman: Blood Money. Czy jesteś gotów na zabijanie? Hitman: Blood Money oznacza powrót najbardziej zabójczego mordercy i przedstawia motyw zabijania dla pieniędzy z zupełnie nowej perspektywy. Agent 47 znów wkracza na krwawą ścieżkę i tym razem zbiera opłaty w twardej walucie. To, w jaki sposób wyda pieniądze, wpłynie na jego kolejne zadania i arsenał, jaki będzie miał do dyspozycji. Dzięki nowej wersji doskonałego silnika graficznego firmy IO Interactive - Glacier - Blood Money jest najbardziej brutalną i realistyczną symulacją bezlitosnego zabójcy, jaka kiedykolwiek powstała.
W grze Hitman: Blood Money, agent 47 trafia w sam środek wojny pomiędzy dwiema agencjami, zlecającymi zabójstwa. Kiedy pracownicy jego własnej organizacji, ICA, giną w serii zamachów, wydaje się, że większa i bardziej potężna grupa wkracza na arenę. W pewnym momencie agent 47 traci łączność z ICA. Przeczuwając, że będzie kolejnym celem tajemniczych morderstw, wyrusza do Ameryki, gdzie postanawia kontynuować swoją krwawą karierę..."
Dla mnie ta gra jest po prostu boska. Przyznam, że już dawno nie było gry w której wirtualne zabijanie by mnie tak kręciło. Wydaje mi się, że naprawdę warto. Jest wypasiona...
Napisał(a): kikikki -
http://www.liguehooligans.com/ - to gra dla kibiców piłki nożnej, sprawdź !!! :)
Napisał(a): Tomek96 -
Gość co ty kurwo zkurwowana jakie kurwa gry masz kurwo ty huju nacpany:P
Ogarnij się. ;P
Napisał(a): Korida -
Ja polecam Metin2 i NFS World
Napisał(a): bawelna -
minecraft hula und das ist fantastish gra (wg. mir(mnie))
Napisał(a): bawelna -
obejsz na YT sierotka marsia i siedmiu krasnoludków (sierotka marysia und sieben weltmeister)
Napisał(a): Gość -
Zgłoś do usunięcia | Link
Ja sobie ostatnio sprawiłem serię GT na PSa, bo zobaczyłem że na 3kropki jest za grosze. I jestem w siódmym niebie. Prawie całe wolne dni mi zeżarło, bo nie mogłem się oderwać. Już dawno się tak nie zrelaksowałem zwłaszcza, że dostałem ostatnio pady (nie pamiętam jak się nazywają), ale te drgające (dual shock?)