Reklama

Playstation - czy to dobry prezent na gwiazdkę?? (8)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 299

Playstation - czy to dobry prezent na gwiazdkę??

Napisał(a): Ola35 -

Moje dziecko zażyczyło sobie na gwiazdkę playstation. Nie ukrywam, że jest to dla mnie droga zabawka, a jak już się zdążyłam zorientować to szybko się to cacko nudzi… Jak myślicie czy w ogóle warto to kupić, czy ma jakieś wady techniczne, które np. wam jako użytkownikom się już przydarzyły. Liczę na waszą pomoc

INTERIA.PL

Re: Playstation - czy to dobry prezent na gwiazdkę??

Napisał(a): Gość -

Pewnie Twojemu dziecku chodzi o Playstation 3.
Mam tą konsolę od dwóch lat i co mogę powiedzieć? Urządzenie jest drogie, ale nie zapomnij że konsola potrzebuje gier a te są strasznie drogie. Premierowa gra to wydatek 200 zł! Klasyka to 100 zł.
Dodatkowy pad też 200 zł, więc to bardzo droga zabawka. Kup lepiej dziecku keybord do grania muzyki - niech się rozwija.

Playstation 3 jest dla hobbystów gier (co sobie jedzenia odmówią by grać) lub dla zamożnych.
Sam czekam nieraz cały rok by kupić jakąś grę używaną na PS3, bo w sklepie ceny są tragicznie wysokie!

Napisał(a): madrala -

To, że gry są strasznie drogie, to nieprawda.
Tak, drogie są nowości. Oraz gry w Empikach.
Ja kupuję nowe gry na amazon.co.uk (gry sprzed kilku miesięcy potrafią mieć 1/3 ceny empikowej, czyli kosztować 60 zł zamiast 180 zł) i używane na allegro, czasami wymieniam się grami na serwisach do tego służących, no i sprzedaję gry na allegro. W efekcie nie wydaję dużo na gry. Wprawdzie mam xbox, nie ps, ale nie sądzę, by robiło to różnicę.

gość Pewnie Twojemu dziecku chodzi o Playstation 3.
Mam tą konsolę od dwóch lat i co mogę powiedzieć? Urządzenie jest drogie, ale nie zapomnij że konsola potrzebuje gier a te są strasznie drogie. Premierowa gra to wydatek 200 zł! Klasyka to 100 zł.
Dodatkowy pad też 200 zł, więc to bardzo droga zabawka. Kup lepiej dziecku keybord do grania muzyki - niech się rozwija.

Playstation 3 jest dla hobbystów gier (co sobie jedzenia odmówią by grać) lub dla zamożnych.
Sam czekam nieraz cały rok by kupić jakąś grę używaną na PS3, bo w sklepie ceny są tragicznie wysokie!

Ty naprawde powinienes cos zjesc,bo takich glodnych kawalkow dawno nie slyszalem :) my najedzeni hobbisci polecamy ps3 bez dwoch zdan!!!

Dla dzieciaka najlepszy jest xbox 360 z kinect. Taka zabawa, że hej. Własnie kinect decyduje. Bo poza tym konsole ps3 i x360 bardzo podobne.

Napisał(a): luzik -

No tak zgadzam się jestem użytkownikiem i w momencie kiedy decydowałem się na zakup konsoli kinect wygrał z PS3 bo pomyślałem o dzieciakach a nie tylko op sobie :D. Na xboxa są gry na allegro do pobrania od innych użytkowników xbox live po 30-40 zł Jest coś takiego że co 4 miesiące możesz pobrana grę z neta przenieść na inną konsolę. I mam tanie granie ;D

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Playstation - czy to dobry prezent na gwiazdkę??