Reklama

Początek końca świata ma nastąpić w 2030roku. (36)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 2033

Re: Początek końca świata ma nastąpić w 2030roku.

Napisał(a): krzysztom123 -

gość bardzo cenię sobie twoje wpisy
czy możesz w następnym ustosunkować się do osoby jaką był jan paweł 2? moim zdaniem jest on odpowiedzialny za wiele "liberalnego zła" na tym świecie i nie zasługuje na taką cześć jaką został obdarzony. sądzę, że ty, jako dość mądry myśliciel doszedłeś do podobnych wniosków... i ubierzesz je w lepsze słowa.
pozdrawiam.

Dla mnie Jan Paweł II jest osobą bliską mojemu sercu.Jest to człowiek którego pokochały miliony ludzi na świecie,nie wiadomo czy jeszcze pojawi się kiedyś taka druga osoba jak On.

INTERIA.PL

Napisał(a): Gość -

jan paweł drugi chronił pedofilię w kościele i zezwalał lobby gejowskiemu i proaborcyjnemu na działalność. poczytaj na ten temat w internecie. szatan w skórze człowieka.

gość jan paweł drugi chronił pedofilię w kościele i zezwalał lobby gejowskiemu i proaborcyjnemu na działalność. poczytaj na ten temat w internecie. szatan w skórze człowieka.

Tak samo abraham ojciec Izzaka

Napisał(a): krzysztom123 -

gość

gość jan paweł drugi chronił pedofilię w kościele i zezwalał lobby gejowskiemu i proaborcyjnemu na działalność. poczytaj na ten temat w internecie. szatan w skórze człowieka.

Jan Paweł II za bardzo kochał wszystkich ludzi żyjących na świecie tak jak Jezus,dlatego nie którzy chcieli by z Nim postąpić,tak jak z Jezusem.

Napisał(a): zulxxx123 -

krzysztom123

gość

Jan Paweł II za bardzo kochał wszystkich ludzi żyjących na świecie tak jak Jezus,dlatego nie którzy chcieli by z Nim postąpić,tak jak z Jezusem.

pieknie powiedziane

krzysztom123

gość bardzo cenię sobie twoje wpisy
czy możesz w następnym ustosunkować się do osoby jaką był jan paweł 2? moim zdaniem jest on odpowiedzialny za wiele "liberalnego zła" na tym świecie i nie zasługuje na taką cześć jaką został obdarzony. sądzę, że ty, jako dość mądry myśliciel doszedłeś do podobnych wniosków... i ubierzesz je w lepsze słowa.
pozdrawiam.

Dla mnie Jan Paweł II jest osobą bliską mojemu sercu.Jest to człowiek którego pokochały miliony ludzi na świecie,nie wiadomo czy jeszcze pojawi się kiedyś taka druga osoba jak On.

Jan Paweł II to wielki człowiek za życia i po w naszych sercach.

krzysztom123

wan Ciekawe...Nie słyszałem jeszcze o tym...

Dużo ludzi nie wiedziało że zagrożenie i zagłada może przyjść z tej strony,z każdym jednak rokiem fakty będą na to wskazywać.

Mało kto mógł się spodziewać że zagrożenie przyjdzie z tej drugiej strony od tyłka mężczyzny.

gość

krzysztom123

wan Ciekawe...Nie słyszałem jeszcze o tym...

Dużo ludzi nie wiedziało że zagrożenie i zagłada może przyjść z tej strony,z każdym jednak rokiem fakty będą na to wskazywać.

Mało kto mógł się spodziewać że zagrożenie przyjdzie z tej drugiej strony od tyłka mężczyzny.

No ale to wcale nie jest śmieszne że świat zmierza w tym kierunku,biedne nasze kobietki jeżeli do tego dojdzie.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Początek końca świata ma nastąpić w 2030roku.