Re: Podziękuj Justynie Kowalczyk
Napisał(a): Gość -
Dziękuję Justyna
Powiedziałam do męża, jak Justyna wygra to podziękuję jej na forum. I właśnie teraz to czynię. Dostarczyłaś mnie i mojej rodzinie, jesteśmy Twoimi fanami, wielu wspaniałych wrażeń. Oglądaliśmy wszystkie Twoje występy i te w Pucharze Świata i na Olimpiadzie. Serdecznie Ci gratulujemy wygranej i jeszcze raz dziękujemy.
Pozdrawiamy,Małgorzata i Krzysztof z Łodzi.
jestem w Justynie zakochany swietnie biega ale tez cudownie sie smieje przed kamera lubie sluchac jej wypowiedzi - Bogu dzieki ze jest ktos taki kto daje tyle radosci
Justyna dziewczyna o strasznie podłym charakterze.
Parę lat temu przyłapana była na dopingu
Nie potrafi przegrywać, brak klasy.
Wielkie dzięki za sukcesy.Pani Justynko niech pani czm predzej zejdzie z roweru bo sukcesów już nie będzie.
W czwartek dołączyłem do grupy wsparcia która formowała się na targach Sport-Zima w Kielcach.
Do Jakuszyc dotarliśmy w sobotę o 3:30 i o 10:30 biegłem na sektor " Samolot "- mając pierwszy raz biegówki na nogach :-)
Dziękuję pani za wspaniałe widowisko i nie zapomniane przeżycia , szkoda tylko że wchodząc do restauracji " Biathlon " nie znalazła pani troszkę więcej czasu -TYLKO SZYBKO UCIEKŁA !!
Podziękowania dla Pana Aleksandra Wierietielnego , bez pana nie mieli byśmy takiej gwiazdy :-)
Niebawem kupię biegówki i wybiorę się na Bieg Piastów :-)
Zgłoś do usunięcia | Link
Dziękuje pani Justyno ! To naprawdę coś pięknego ! Dostarczyła mi pani wielu wspaniałych emocji!! Jest pani genialna! Liczę na kolejne sukcesy, życzę powodzenia!!