Re: Polecani deweloperzy we Wrocławiu
Napisał(a): Gość -
ja polecam Dom Dewelopment a jesli szukasz to zobacz na serwisie www.mapanieruchomosci.pl - spory wybór mieszkań i deweloperów, możesz tez wpaść na targi mieszkan i popatrz kto ma kilka inwestycji za sobą - udanych - pozdrawiam i powodzenia Piter /
Teraz fajne domki będzie budował Gant w Żernikach i projekty ma całkiem ciekawe cena chyba ok 600 tyś. Zresztą zobacz sobie na stronce mi się nawet podobają...
A ile metrów mają działeczki? i czy bliźniaki?
Tak bliźniaki łączone garażem, ale na prawdę nietypowe, także polecam wejść na stronkę na wizualizację, bo nawet jest już rozkład i moim zdaniem przemyślany. Działki mają ok 700 m2 więc jak dla mnie w sam raz.
To dobrze, że garażem. Wszędzie są łączone głównymi bocznymi ścianami, jak w bloku.. takiego bym nie chciał. Działka też ok. da już się coś zorganizować. Domki zaraz obejrzę, ale już w porównaniu z tym co oglądałem jest lepiej.
A wiecie może ile metrów są działki? ?Jest gdzieś rozkład podany?
Rozkład to na stronie dewelopera - wejdź w zakładkę Wrocław i tam będą Żerniki Małe, można sobie dokładnie obejrzeć domek, podane są metry każdego z pomieszczeń.
Dzięki już znalazłem, rzeczywiście domki są całkiem przemyślane, podoba mi się ten rozkład no i działka dość spora. Jak by zeszli do 500 tyś to brałbym od razu!
Może zejdą, zawsze coś proponują ale też strach czekać żeby jakiś domek został, bo choć cena wysoka to są b. atrakcyjne.
Polecani deweloperzy we Wrocławiu
Zgłoś do usunięcia | Link
Pewnie nie tylko ja stoję przed życiową decyzją kupna domu. Podzielcie się Waszymi doświadczeniami nt. wrocławskich deweloperów. Kogo polecacie, kogo lepiej unikać...? Wolałbym uniknąć zbędnych problemów podczas zakupu domu, co już samo w sobie jest stresujące :/