Reklama

Polecani deweloperzy we Wrocławiu (48)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 554
INTERIA.PL

Re: Polecani deweloperzy we Wrocławiu

Napisał(a): Gość -

A co sądzicie o inwestycji przy Kamieńskiego, budynek ma dopiero powstać ale mieszkania już w sprzedaży i dla 10 pierwszych mieszkań 10% promocja. Budynek wygląda całkiem ładnie, przynajmniej na zdjęciach z wizualizacji..

Podoba mi się wizualnie, ja mieszkanie niedawno kupiłem, ale zazdroszczę tym którzy będą mieszkać tu, nie będzie takiego tłoku jak u mnie. Fajnie, że nie jest tam milion małych mieszkań tylko przemyślane metraże, nie za dużo, nie za mało.

ja jestem pod wrażeniem Ogrodów Hallera, przejeżdżam tamtędy codziennie do pracy. pamiętam, jak ten teren wyglądał przedtem i zmiana jest niesłychana :) bardzo podoba mi się taka architektura

Jak ktoś szuka mieszkania z ogródkiem lub dwupoziomowego apartamentu w świetnej cenie, na południu Wrocławia , to polecam http://www.kcdevelopment.pl/iwiny. Można się dogadać co do dodatkowych rabatów i zmian lokatorskich. Świetne mają rozkłady , ale zdarzają się im i opóźnienia w oddaniu inwestycji. Pytanie brzmi,czy 4 miechy opóźnienia w dzisiejszych czasach to aż taki dramat wobec kolejnych kilkunastu , kilkudziesięciu lat mieszkania ;-)

A co sądzicie o tej nowej inwestycji na Kamieńskiego? całkiem dobra lokalizacja, cena też nie najgorsza, a najlepsze jest to że rodzina na swoim tam działa. Ktoś już kupił?

gość A co sądzicie o tej nowej inwestycji na Kamieńskiego? całkiem dobra lokalizacja, cena też nie najgorsza, a najlepsze jest to że rodzina na swoim tam działa. Ktoś już kupił?

Mnie też interesuje to osiedle, trochę już sprzedali mieszkań, budynek na wizualizacji wygląda w porządku , dobra kolorsytyka, układy mieszkań tez pomyślane no i cena zachęcająca, jak dla mnie ok, ale może jest jakiś haczyk...:)

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Polecani deweloperzy we Wrocławiu