Re: Polki w Egipcie.
Napisał(a): Gość -
Nie przejmuj sie,najwyzej bedziesz bawil malego czarnego Piotrusia.
chlopie nie puszczaj baby tam bo ci pujdzie z domaderem ;p
chlopie mieszkam w hiszpanii na costa brava i co roku widze polki ktore przyjezdzaja spedzac wakacje na tych pieknych plazach i wierz mi ze rzna sie nie tylko w egipcie ale wszedzie gdzie jada odpoczac ha ha ha.I powiedzmy sobie samotne dziewczyny ktore widze co roku przyjezdzaja na lowy,zeby dobrze sie zabawic pod kazdym wzgledem ha ha ha.To nie sciema,mieszkam tutaj od lat i rok w rok widze to samo :P
Pozdro
Dziwne ze Twoja dziewczyna nie spedza wakacji i nie planuje ich z Toba tylko robi babskie wypady he he he
to jakaś bzdura, nie wszystkie polki to ladacznice a ci przystojni arabusy wcale nie sa tacy przystojni, poza tym jeśli się chce goracego romansu to wcale nie trzeba az do egiptu jechac. Poza tym kolego gdzie jakies zaufanie do siebie, skoro jej nie ufasz to po co z nią się wiążesz. Przeciez rónie dobrze moze Cie robić po rogach w kraju.
myślę, że to bardzo możliwe...bedąc na wakacjach w Egipcie sama doświadczyłam tak zwanego ,,powodzenia'' ze strony Egipskich mężczyzn...są bardzo otwarci i nie mają żadnych skupułow...z tego co wiem polskie dziewczyny bardzo im się podobają...ja na szczeście byłam ze swoją drugą połówką , więc byłam pod stałym nadzworem z jego strony:) z drugiej strony zależy w jakich celach chce Twoja dziewczyna jechac na takie wakacje...jeśli jej ufasz to bądź dobrej myśli że nic z tym rzeczy się nie zdarzy:)pozdrawiam...
Co byś zrobił, moja dziewczyna przyznała się do płomiennego romansu w Tunezji z jakimś habibi ,
zerwać z nią teraz , czy próbować zapomnieć ?
zazdrośnik
Jak byliśmy w Turcji, były dwie panienki z Warszawy, od ktorych z pokoju co rano wychodzili inni tubylcy. Nie mam pojęcia jak wprowadzały ich od pokoju, ale wiem, że same wstawały około 13-tej, opalały się nad basenem i po kolacji już szykowały się na disco. Pewnie nie wszystkie Polki to robią, ale są takie które nie szczędzą sobie zabaw i uciech z dala od domu:)))
I co w tym złego,że dziewczyny się puszczają...?.
Doopa nie mydło nie wymydli się:)
a co Ty nie jedziesz ? co to za laska która jedzie sie bawic z koleżankami do egiptu... zerwij z nią!
Polki w Egipcie.
Zgłoś do usunięcia | Link
Ostatnio przeczytałem artykuł o tym, że Polki często wyjeżdżają na wakacje np do Egiptu czy Tunezji, głównie po to, żeby nawiązać tam romans z przystojnymi Arabami. Podobno tambylcy bardzo chętnie nawiązują "znajomości" z Polkami, są nawet wobec nich nachalni.
Trochę się przestraszyłem, bo moja dziewczyna wyjeżdża za dwa tygodnie właśnie do Egiptu. Z koleżankami. Czy kobiety faktycznie liczą na romans na wakacjach? Jak myślicie?