Reklama

POLONIA POWRÓCI (24)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 4
INTERIA.PL

Re: POLONIA POWRÓCI

Napisał(a): Gość -

Pewnie że powróci jeszcze silniejsza niż zwykle i z wierniejszymi kibicami by rzypomnieć kto jest legendą polskiego speedwaya i kto rządzi w KUJAWSKO _ POMORSKIM !!!!!!

Fordoniak ty wieśniaku ja mieszkam w Bydgoszczy i będę się bardzo cieszył jak Unibax zdobędzie tytuł Mistrza Polski. Polonia jest sama sobie winna że spadła. A mam nadzieję, że przeszłość Toruńsko-Bydgoska to już przeszłość!!! Byłęm na meczu fianłowym w Lesznie i trzymałem z całej siły kciuki za Unibaxem wierzę że rozwali Leszno!!!! Toruń + Bydgoszcz = Przyjaźń

zobaczymy Tomek Gollob wróci bo podpisze kontrakt Tomek Gollob jak będziemy w pierwszej lidze... i Andi Jonsson wybyuduje wielką forme więc te leszcze z leszna zobaczą co to jest speedway

zobaczymy Tomek Gollob wróci bo podpisze kontrakt Tomek Gollob jak będziemy w pierwszej lidze... i Andi Jonsson wybyuduje wielką forme więc te leszcze z leszna zobaczą co to jest speedway

FORDONIAK Od 53 LAT w Ekstralidze. Jeszcze wrócimy. TORUNIACY niech już sie boja. Przyszłe dwa sezony będą należały do grodu nad Brdą - STOLICY WOJEWÓDZTWA KUJAWSKO POMORSKIEGO.

ty masz chlopie kompleksy i to wieeelkie.. :-)
pozdrawiam z Leszna!

Gość

FORDONIAK Od 53 LAT w Ekstralidze. Jeszcze wrócimy. TORUNIACY niech już sie boja. Przyszłe dwa sezony będą należały do grodu nad Brdą - STOLICY WOJEWÓDZTWA KUJAWSKO POMORSKIEGO.

ty masz chlopie kompleksy i to wieeelkie.. :-)
pozdrawiam z Leszna!

nie wazne co bedzie ale i tak leszno nigdy nie bedzie mialo takiej tradycji..................
my mamy gp i mamy tradycje

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: POLONIA POWRÓCI