Re: POMOCY !! PROSZĘ O RADĘ WSZYSTKICH FACETÓW
Napisał(a): Gość -
Ooo...zaraz się tu naleci wielu pocieszycieli...i będziesz miała zajęcie..i uczucie samotności się skończy,,
Napisał(a): Desi -
Nie jestem facetem ale coś na ten temat wiem,totalny brak zainteresowania.Najwidoczniej albo rola ojca go przeraża,i woli uciec w gry itd.Albo tak mu po prostu wygodniej.Obstawiała bym to drugie.
Napisał(a): Aliss -
nie szukam pocieszyciela , tylko staram sie jakoś całą tą sytuację zrozumieć ....
jak mam z nim porozmawiać żeby dotarło ???
jestem młodą kobietą , atrakcyjną , wierną rodzina jest dla mnie najważniejsza dlatego boli mnie taka ignorancja .... ;(
Wsyp mu Laxigen do zupy, wtedy nie będzie leżał w łóżku.
a jakieś racjonalne rady ??
Zadbaj dobrze o niego w łóżku po ciężkim dniu w pracy to może będzie wolał to od komputera
witam cie jestesmy w rownym wieku i mamy podobne zycie prawie podobne z tym ze ja nie jestem zmeczony i uwielbiam sie bawic z dzieckiem i rozmawiac z zona moge ci doradzic jedno zrob cos by go zainteresowalo np sexi bielizna moze czegos mu brakuje dobrego sexu po tym bedzie rozmawial witaj go milo gdy wraca z pracy szczegolnie z dzieckiem faceci lubia jak dzieci leca i tula sie gdy wraca sie z pracy sprobuj nic do stracenia zycze tobie wszystkiego naj
jeszcze jedno uwierz mi wiek nie gra roli
gość witam cie jestesmy w rownym wieku i mamy podobne zycie prawie podobne z tym ze ja nie jestem zmeczony i uwielbiam sie bawic z dzieckiem i rozmawiac z zona moge ci doradzic jedno zrob cos by go zainteresowalo np sexi bielizna moze czegos mu brakuje dobrego sexu po tym bedzie rozmawial witaj go milo gdy wraca z pracy szczegolnie z dzieckiem faceci lubia jak dzieci leca i tula sie gdy wraca sie z pracy sprobuj nic do stracenia zycze tobie wszystkiego naj
bardzo dziękuję Ci za wszystkie cenne rady , do tej pory wydawało mi się że w sprawach łóżkowych nie było problemów ale ok, dziś postaram się zastosować kilka złotych zasad ;D
zobaczymy po tygodniu czy rzeczywiście coś to zmieni , tylko dziwne jest to że okej jeśli ja zaniedbuje go w sprawach łóżkowych to czemu on wogóle nie interesuje się dzieckiem ??
[b][/b]
POMOCY !! PROSZĘ O RADĘ WSZYSTKICH FACETÓW
Zgłoś do usunięcia | Link
Panowie , mam problem na stopniu małżeńskim .
Między mną a moim mężem jest 7lat różnicy - on jest starszy , mamy 18msc synka , mieszkamy sami.
Pomagam mężowi w firmie ( mamy swoją działalność ) co pozwala mi zostawać w domu dzieckiem , mój mąż jeździ do pracy rano , wraca wieczorem zwykle bardzo zmęczony - pierwsze co robi to oczywiście siada przed komputerem , później rzut oka w telewizor i na łóżko z padem w ręku ( zaczyna się maraton kilku meczy w Fifa ... ) zero zabawy z dzieckiem , zainteresowanie żadne . Rano wstaje oczywiście zmęczony i niewyspany - czasami pójdzie na siłownie czasami prosto do pracy i w ten o to sposób ciągle tłumaczy się zmęczeniem .....
o co chodzi ?? jak temu zaradzić ? czy to u was normalne ??
dodam że nie jest nastolatkiem przygotowującym się do matury ( bo wtedy jeszcze bym to jakoś rozumiała )