Re: Porwane dziecko
Napisał(a): keti28 -
do pani której sie nie chce wierzyć że rodzice mogli cos małej zrobić.
Ile razy już sie słyszało w mediach że rodzice zabili swoje dziecko. Ileż to razy juz ojciec czy konkubent skatował i dziecko zmarło. Może pani pamięta głośną historię jak rodzice zabili i trzymali zwłoki dzieci w beczkach. Jakiś czas temu w okolicach Żywca dziewczyna urodziła i wyrzuciła swoje maleństwo w pola. Najgorsze jest to że była nieletnia i żadnej kary nie poniosła za ten czyn. Dalej chodzi do szkoły i bawi sie na imprezach-sprawiedliwość??????????????? takie osoby powinny kończyć na krześle elektrycznym. Powinni przywrócić kare śmierci, aby tacy ludzie o ile tak można ich nazwać wiedzieli co ich czeka . Jako mama nie wyobrażam sobie zrobić krzywdę swojemu dziecku. Ono jest częścią mnie więc jest dla mnie najważniejsze-życie bym oddała dla niego.
Wracając do historii Madzi to wydaje mi sie że musiało sie coś w domu wydarzyć, może jakiś nieszczęsliwy wypadek lub coś w tym stylu. Boją sie przyznać wiec wymyślili porwanie. Mam nadzieję że sie mylę ale.....
Napisał(a): Gość -
Nawet nie sa kontrolowane przez policje granice np.polko-niemieckie!!! Dlaczego???
Drodzy rodzice Madzi,
nawet nie wiecie jak bardzo jest mi przykro z powodu tego, co się stało.
Sama jestem mama dwóch malutkich dziewczynek i raczej nie przeżyłabym takiej sytuacji. Moje dzieci są dla mnie całym moim światem i zawsze tak będzie.
Teraz śledzę w telewizji i w internecie każde poczynanie, jakie prowadzone jest w poszukiwań waszej córci. Może i ta sprawa nie dotyczy mnie osobiście, bo nie jesteście ani moją rodziną, ani moimi znajomymi, ale to tak, jak by mi to było strasznie bliskie. Nie wiem, czy to wina szalejących hormonów po porodzie, ale strasznie placzę i ubolewam nad tą sytuacją. Żałuję, że mieszkam tak daleko, po drugiej stronie Polski. Gdybym tylko mogła, to biegałabym po każdym domu, każdym zakamarku i pomagała w poszukiwaniach Madzi. A teraz zostało mi modlić się, aby wasza córcia wrociła do domu cała i zdrowa, co robię każdego wieczora.
Drodzy rodzice, wam życzę pełnej wiary a do wszystkich osób i służb poszukujących Madzię o pełne zaangażowanie i nie poddawanie się!!!
Trzymam mocno kciuki!!!
A może zagranicą szukać???Może jasnowidz by coś pomogł?Nie mam pojęcia co się moglo stać:)
O ile Madzia w ogóle żyje,to już dawno jest za granicą. Zbyt późno zawiadomili wszystkie możliwe granice. Z drugiej jednak strony ta sprawa wydaje mi sie bardzo dziwna.Ale od tego są władze,aby ją wyjaśnić.
Napisał(a): modniaczkowa -
Uważam tę sprawę za troszkę dziwną,ale jeśli to biedne dzieciątko w ogóle żyje,to jest już bardzo daleko stad. Tutaj nie chodziło pewnie o okup,bo dawno daliby znać,ale pewnie o handel dziećmi do innych krajów. Niestety. Od razu powinny być użyte psy tropiące.Teraz jest juz chyba za późno.
Miałam sen że ta dziewczynka znajduje się u 2 kobiet .Kobiety były ubrane w popielate
ubrania ,takie jak maja zakonnice które chodzą w popielatych habitach. Podejrzewam
że może porwano ją dla jakiś lesbijek które chca mieć dziecko. Dziecko to bardzo
płakało a one nie wiedza co znim robić .Zawsze mam sny które sie sprawdzaja.
gość Co nieco znam się na zagadnieniach porwań z racji doświadczenia zawodowego. I niestety muszę powiedzieć że okoliczności zniknięcia dziecka są mocno podejrzane. Nie chce tu wdawać się w szczegóły, ale bez wskazywania na osoby - nie należy szukać sprawców sprawców po szerokim świecie bo są bardzo blisko.
WYBITNIE blisko a policja ...nie wiem czy cosw tym kierunku robi
gość Miałam sen że ta dziewczynka znajduje się u 2 kobiet .Kobiety były ubrane w popielate
ubrania ,takie jak maja zakonnice które chodzą w popielatych habitach. Podejrzewam
że może porwano ją dla jakiś lesbijek które chca mieć dziecko. Dziecko to bardzo
płakało a one nie wiedza co znim robić .Zawsze mam sny które sie sprawdzaja.
nie pij więcej i nie ćpaj!!!
Zgłoś do usunięcia | Link
Krązy ta plotka już tyle lat,że aż dziwne,że dopiero teraz do Ciebie dotarła.. spóźniona (y) jesteś..