Reklama

Poszukujesz kucharza do zorganizowania wesela, chrztu, komunii lub przyjęcia? (2)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 35

Poszukujesz kucharza do zorganizowania wesela, chrztu, komunii lub przyjęcia?

Napisał(a): kucharzeserwispl -

Poszukujesz kucharza, kelnera, barmana do zorganizowania komunii, wesela, przyjęcia z ważnych okazji lub chrztu swojego dziecka? A może to ty poszukujesz zleceń na takie okazje?

Nic trudnego odwiedź nasz Portal Gastronomiczny www.kucharze-serwis.pl i zamieść swoją ofertę lub ogłoszenie całkowicie za darmo.

Pozdrawiamy

Portal Gastronomiczny
www.kucharze-serwis.pl

INTERIA.PL

Re: Poszukujesz kucharza do zorganizowania wesela, chrztu, komunii lub przyjęcia?

Napisał(a): Gość -

teraz jak ktoś nie ma czasu za dużo to w sumie opłaca się znaleźć kogoś do organizacji. ja myślałam że sama dam radę zorganizować chrzciny ost, ale znajomy jak się dowiedział to zaczął mnie przekonywać, że to za dużo roboty. podesłał mi nawet tekst o tym http://praca.eniro.pl/2011/08/przyjecie-z-panorama-firm/ i dobrze że się zdecydowałam na profesjonalną firmę.. sama bym się pochlastała a wszystkiego bym nie zorganizowała, a oni jak przyszli to mieli takie pomysły na które ja w życiu bym nie wpadła.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Poszukujesz kucharza do zorganizowania wesela, chrztu, komunii lub przyjęcia?