Re: POWRÓT MARIUSZA WLAZŁEGO DO KADRY
Napisał(a): Gość -
Hm, ja sadze ze lepiej byłoby gdyby Mariusz Wlazly wrocił do kadry. Nudzą i przerażają mnie opinie, że bez niego sobie poradzimy, że nie jest nic wart. Z tego co sie orientuje, on teraz jest na rehabilitacji, zamiast spróbowac zrozumieć NAJLEPSZEGO ZAWODNIKA W POLSCE, wszyscy go krytykują, ja mam nadzieje, że on nie czyta tych wszystkich postów i opinii, bo wtedy bez zastanowienia olał by to wszystko, tak mi sie wydaje. Ja mam nadzieję, że on jeszcze pokaże na co go stać, szczerze to mecze bez niego są takie.. inne;) Uwielbiam go jako siatkarza, ale również jako czlowieka, bo umie oddzielić prace zawodową od rodziny, powtarza, ze to ona jest dla niego najważniejsza. Może dlatego niektorzy ludzie komentujący całą tą sytuacje tak bardzo tego nie rozumieją, że są rzeczy wazne i ważniejsze ;)
Napisał(a): Caitlyna -
A ja i tak słyszę/czytam/widzę więcej pozytywnych niż negatywnych opinii na temat Wlazłego... Jest świetnym zawodnikiem, bez dwóch zdań, a jego decyzje co do gry w kadrze - no cóż - jego wybór...
Napisał(a): 19winner84 -
i dobrze że wraca bo jest dobry
POWRÓT MARIUSZA WLAZŁEGO DO KADRY
Napisał(a): Gość -
Zgłoś do usunięcia | Link
Ostatnio dużo szukam informacji na temat powrotu Mariusza do kadry.Jakoś brakuje mi go w reprezentacji,nie ujmując innym jednak on zawsze potrafił dać sygnał do ataku.Mówienie o jego rezygnacji gry w barwach narodowych nie przekonuje mnie.Jeśli ktoś wie więcej na ten temat to proszę o wypowiedź na forum.