Reklama

Praca w Prima Moda (87)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 5804

Praca w Prima Moda

Napisał(a): Gość -

Witajcie,
żona otrzymała ofertę pracy w sklepie firmy Prima Moda. Sprzedają obuwie i torebki.
Za dwa dni ma rozmowę kwalifikacyjną, a ja chciałbym się dowiedzieć, że praca w tej firmie jest opłacalna?
Czy wszystko dzieje się tam "normalnie"?

INTERIA.PL

Re: Praca w Prima Moda

Tak, od ponad 4 miesięcy. Wynagrodzenia nie zdradzę, ale powiem ci, że w innych sklepach obuwniczych z tej półki nie ma szans na takie zarobki. Wiem, bo koleżanka pracuje w Zarze. Podoba mi się atmosfera w pracy - nie ma ciśnienia, każdy pracuje solidnie i widać później na koniec miesiąca efekty ;-)

To cieszy ;-) Zawsze kojarzyło mi się, że sklepy odzieżowe to harówka na całego, szczególnie te z niskimi cenami. Pracujesz dosyć krótko, ciekawe jak to będzie wyglądało na dłuższą metę.

To fakt. Wydaje mi się, że do tych sklepów z wyższej półki nie wchodzą wszyscy klienci. Część ludzi tylko ogląda, a nigdy nie ma tam takiego ciśnienia na sprzedaż. W Prima Modzie nigdy nie widziałem takich kolejek jak w typowych sieciówkach.

Gość BARDZ ZLE TRAKTUJA LUDZI,NIE POLECAM TEJ FIRMY. MAM ZŁE DOŚWIADCZENIA....

Zgadzam się w 100%!!!
Wyzysk ludzi, co prawda zarobki są niezłe ale nie są warte stresu jaki sie tam przezywa. Ponadto szefostwo nie docenia swoich pracowników, poniża ich i inwigiluje.Męczyłam sie tam az 1,5 roku a beznadziejny system premiowania sprawia, że nie wolno nikomu ufać bo za jedną parę sprzedanych kozaków laski robia sobie swiństwa i wyzywaja sie od najgorszych. Odradzam wszystkim

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Praca w Prima Moda