Re: Praca w Szwecji
Napisał(a): Gość -
rzeczywiscie drogie ale zarobki sa rowniez wysokie. wiec proporcje sa podobne, doskonala pomoc socjalna,ale i spora konkurencyjnosc wsrod naszych rodakow oraz ogolne bezrobocie,spokoj, cisza
Napisał(a): majaa343 -
A co to oznacza doskonała pomoc socjalna?
Napisał(a): korkad -
majaa343 Witam. Może ktoś z was wie jak wygląda sytuacja pracy w Szwecji.Dostałam propozycję pracy tam. Z tego co udało mi się dowiedzieć to dość drogie mieszkania do wynajęcia itp..Pozdrawiam
Otrzymalas propozycje pracy- hummmm..., na czarno????,czy..., nie-na czarno? :)
Z pewnoscia jest to raczej na czarno, wiec sprawa sie ma tak, iz nie zarobisz duuuzo, az tak duuuuzo, ze wystarczy ci na zaplacenie samodzielnego mieszkania i plus utrzymac sie z tego no i napewno planujesz rowniez cos z tego odlozyc -POMARZY DOBRA RZECZ
- Jak tu juz ktos "DOWCIPNY" wczesniej odpowiedzial...,- sa pomoce socjalne....
-na to nie licz !!!!! Bo inaczej stawiasz sie z gory w sytuacji iz sie przeliczysz!!!
Nawet TUBYLCY, maja na dzien dzisiejszy coraz to wieksze trudnosci, aby obecnie otrzymac dawne socjalne pomoce!-a co dopiero ty nowy przybysz-do tego jeszcze pewnie bez znajomosci jez. szw......(?) Trzeba byc naprawde niepoprawnym optymista i rzucac sie na pieklo ktore to w wiekszosci takiej klienteli spotyka frustracja depresja itp...
gość rzeczywiscie drogie ale zarobki sa rowniez wysokie. wiec proporcje sa podobne, doskonala pomoc socjalna,ale i spora konkurencyjnosc wsrod naszych rodakow oraz ogolne bezrobocie,spokoj, cisza
Nie wprowadzaj ludzi w blad narazajac ich na desperacje pozniejsza !
Jest to nie fer w stosunku do blizniego!!!!
majaa343 A co to oznacza doskonała pomoc socjalna?
To oznacza, ze trzeba byc naaaprawde naiwnym, aby na cos takiego dzisiaj liczyc i tym badziej sie poznie na to rzucac!!! he he he :)
Mam propozycję na Biało''. Wiem też ,że trzeba znać język szwedzki, ale można też porozumieć się po angielsku ;)
Napisał(a): Gość -
uwaga na pracę w szwecji to wszystko wielkie oszustwo .Nie ma jak dobre zarobki to fikcja
Napisał(a): 221171 -
praca w szwecji to fikcja wykorzystywanie naiwny polaków .Uwaga odradzam!!!!!!!!!!!!
Hmm..
Praca w Szwecji
Zgłoś do usunięcia | Link
Witam. Może ktoś z was wie jak wygląda sytuacja pracy w Szwecji.Dostałam propozycję pracy tam. Z tego co udało mi się dowiedzieć to dość drogie mieszkania do wynajęcia itp..Pozdrawiam