Reklama

Pracownik z HIV/AIDS (4)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 32

Pracownik z HIV/AIDS

Napisał(a): exliontamer24 -

Myślę, że sprawa jest nadal aktualna bo mimo wszystko nadal można spotkać się z sytuacją, kiedy to pracownik jest dyskryminowany ze względu na stan swojego zdrowia.
Mój znajomy jest nosicielem wirusa HIV, jakiś czas temu stracił pracę. Z tego co wiem, był sumienny i dobrze wykonywał swoją pracę, jednak właściwie z dnia na dzień został zwolniony właśnie za „niedopełnienie obowiązków”.
Dziwnym jest fakt, że kilka lub kilkanaście dni wcześniej w rozmowie z kolegami z pracy wyszło, że jest on nosicielem.

Co sądzicie o tej sytuacji ?
Czy osoby chore są w Polsce nadal dyskryminowane ?

INTERIA.PL

Re: Pracownik z HIV/AIDS

Napisał(a): Gość -

to co mam do przekazania!! Cyfra podniosla mi cene abonamentu wiec WYPOWIADAM IM UMOWE I WAM RADZE TO SAMO! CO TO MA ZNACZYC SIE PYTAM, biore abonament w danej kwocie i ma byc taka przez cala umowe a nie jakies podnoszenie cen !! macie prawo wypowiedziec umowe bez kary umownej!! pamietajcie o tym ziomki poziomki!

Napisał(a): l48 -

Niestety zyjemy w ciemnogrodzie.Wstyd mi za wiekszosc z nas.Powinien pujsc do sadu pracy.To nie dopuszczalne zeby w 21-szym wieku mozna bylo tak potraktowac czlowieka.A on sam powinien sam otworzyc sobie jakis interes.Ja wiem ze takie postepowani ludzi bardzo boli ale powinien byc ponad ten ciemnogrod.Pozdrowienia dla Ciebie i znajomego

Napisał(a): Gość -

Witam, jestem studentka II rok Pielęgniarstwa II stopnia. Mój temat pracy mgr to " Jakość życia pacjentów z przewlekłym zakażeniem HIV" byłam bym bardzo wdzięczna za wypełnienie ankiety, która będzie mi pomocna przy pisaniu pracy.LINK http://www.ankietka.pl/ankieta/81826/jakosc-zycia-z-hiv.html

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Pracownik z HIV/AIDS