Re: Prezent na 18-stkę
Napisał(a): Gość -
Świetnym pomysłem na prezent będzie wyjątkowa biżuteria. Kupując bransoletkę z koralikiem zapoczątkujecie przygodę z komponowaniem , dobieraniem i miksowaniem koralików i charmsów, przez co można z jednej bransoletki mieć setki różnych. Jest to świetne połączenie mody z zabawą. W sklepie "Niebieski-koralik" można znaleźć koraliki, które z pewnością przypasują pod każde gusta. Moje ulubione to bursztynowe- tylko tu można je kupić - doskonale prezentują się na skórkowej bransoletce za 79 złotych.
A mi przyszedł do głowy jeszcze nieco inny pomysł i chyba raczej taki z niestandardowych bo nie spotkałam się jeszcze z takim pomysłem na prezent ;) A pomyślałam sobie mianowicie o tym, żeby zakupić na osiemnastkę prostownicę do włosów :) Jestem w stu procentach przekonana, że koleżanka będzie zachwycona bo prostownica przyda się jej nie tylko do prostowania włosów, ale także do ich kręcenia ;)
A ja bym radzila dorzucić jakąś fajną koszulkę z napisem nawiązującym do urodzin. W necie jest tego bardzo dużo. Jeżeli jednak nie spodoba Ci się żaden napis, to możesz sobie na fiberya.com możesz sobie zamówić koszulkę z napisem własnego pomysłu, a grafik to ładnie oprawia.
Prezent na 18-stkę
Zgłoś do usunięcia | Link
Wybieram się w sobotę na osiemnastkę. Chciałabym zrobić coś oryginalnego. Czytam różne wątki ale wszystko ludzie kupują. Chcę podarować jej 18 balonów na każdym coś napisane. później wielki karton wypchany papierami różnego rodzaju i w środku pare cukierków. a później dopiero dany prezent w postaci 18 rzeczy. rok pierwszy np smoczek, rok drugi mała lalka. albo wielki szklany wazon i do niego poupychac różnych rzeczy prezerwatyw, lizaków, cukierków, paczkę papierosów i jakiś alkohol w środku. Na tym napis "jeżeli nie będziesz miała z kim się napić zadzwoń". Macie jeszcze pomysł na oryginalny prezent?