Reklama

Prezes Tusk a Prezes Kaczyński (9)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 43

Prezes Tusk a Prezes Kaczyński

Napisał(a): Gość -

Zastanawiam się czy euro poseł Ziobro nie zna realjów Polski a może za długo jest w Brukseli dlatego powinien obejrzeć moim zdaniem rozmowę z byłym Premierem Marcienkiewiczem to zrozumie sytuację.
Komentarz trudno mi zrozumiec to oburzenie Premiera Marcienkiewicza ze w PiSie zle się dzieje nie można krytykowac przywudctwa partii i domagac się zmian zastanawiam się dlaczego nie było oburzenia jak Premier Tusk zdyscyplinował jak sobie przypominam posła Chalibskiego za słowa ze Premiera otaczają lizusy itp. od tej pory jest to polityk moim zdaniem bardzo zdyscyplinowany, nie rozumię skąd to oburzenie Premiera Marcienkiewicza ze Prezes Kaczyński nie spotkał się z Ministrem Ziobro.
Dalszy ciąg rozmowy i tak wrzucony temat mimo woli ze Premier Tusk również nie spodkał się z Marszałkiem Schetyną ale bez zdnego oburzenia ze strony Pr.Marcienkiewicza jak by to moim zdaniem było naturalne między Premierem a podwładnym czegos tu nie rozumię w jednym przypadku jest to oburzające a w drugim normalne to pytam się o jest grane.
Zdumiała mnie wypowiedz dziennikarza ze dlaczego PiS nie mówi ma być powołany w ostatnim terminie rząd itd. To pytam się czy to nie śmieszne? Przeciez to dziennikarze są modelatorem rozmowy i to własnie dziennikarz zadaje pytania znam przypadki ze politycy chcą zmienic temat a dziennikarz z uporem wraca do zadanego pytania.
Dlatego nie warto przenosic swoje nie zadowolenie do mediów gdyż to szkodzi partii Premier Tusk moim zdaniem już dawno zaprowadził porządki w swoich szeregach a mówi się ze to partia Prezesa Kaczyńskiego jest partią wodzoską a co można powiedzieć o Platformie i Premierze Tusku moim zdaniem tylko takie partie mogą się utrzymać na scenie politycznej chcąc zbudowac nową partię to nie sejm jest miejscem tylko praca w terenie i rozmowy z wyborcami ja nie rozumię takich polityków którzy działają na szkodę swojej partii a boją się zbudować partię po za parlamentem gdyz to pokaze czy taki polityk ma charyzmę i jest w stanie zasobom pociągnąć wyborców.

INTERIA.PL

Re: Prezes Tusk a Prezes Kaczyński

franekman euro poseł ... realjów ... Marcienkiewiczem ... Marcienkiewicza ... przywudctwa ... Chalibskiego ... rozumię ... Marcienkiewicza ... spodkał ... zdnego ... Marcienkiewicza ... rozumię ... modelatorem ... rozumię ... zasobom

Dzięki takim jak ty PiS osiągnął rewelacyjny wynik wyborczy :)) Pisz więcej, a całkiem ta partia zniknie, debilny analfabeto :))

Gość

franekman euro poseł ... realjów ... Marcienkiewiczem ... Marcienkiewicza ... przywudctwa ... Chalibskiego ... rozumię ... Marcienkiewicza ... spodkał ... zdnego ... Marcienkiewicza ... rozumię ... modelatorem ... rozumię ... zasobom

Dzięki takim jak ty PiS osiągnął rewelacyjny wynik wyborczy :)) Pisz więcej, a całkiem ta partia zniknie, debilny analfabeto :))

Ja Ja Prezes .

Zastanawiam się czy euro poseł Ziobro nie zna realjów Polski a może za długo jest w Brukseli dlatego powinien obejrzeć moim zdaniem rozmowę z byłym Premierem Marcienkiewiczem to zrozumie sytuację.
Komentarz trudno mi zrozumiec to oburzenie Premiera Marcienkiewicza ze w PiSie zle się dzieje nie można krytykowac przywudctwa partii i domagac się zmian zastanawiam się dlaczego nie było oburzenia jak Premier Tusk zdyscyplinował jak sobie przypominam posła Chalibskiego za słowa ze Premiera otaczają lizusy itp. od tej pory jest to polityk moim zdaniem bardzo zdyscyplinowany, nie rozumię skąd to oburzenie Premiera Marcienkiewicza ze Prezes Kaczyński nie spotkał się z Ministrem Ziobro.
Dalszy ciąg rozmowy i tak wrzucony temat mimo woli ze Premier Tusk również nie spodkał się z Marszałkiem Schetyną ale bez zdnego oburzenia ze strony Pr.Marcienkiewicza jak by to moim zdaniem było naturalne między Premierem a podwładnym czegos tu nie rozumię w jednym przypadku jest to oburzające a w drugim normalne to pytam się o jest grane.
Zdumiała mnie wypowiedz dziennikarza ze dlaczego PiS nie mówi ma być powołany w ostatnim terminie rząd itd. To pytam się czy to nie śmieszne? Przeciez to dziennikarze są modelatorem rozmowy i to własnie dziennikarz zadaje pytania znam przypadki ze politycy chcą zmienic temat a dziennikarz z uporem wraca do zadanego pytania.
Dlatego nie warto przenosic swoje nie zadowolenie do mediów gdyż to szkodzi partii Premier Tusk moim zdaniem już dawno zaprowadził porządki w swoich szeregach a mówi się ze to partia Prezesa Kaczyńskiego jest partią wodzoską a co można powiedzieć o Platformie i Premierze Tusku moim zdaniem tylko takie partie mogą się utrzymać na scenie politycznej chcąc zbudowac nową partię to nie sejm jest miejscem tylko praca w terenie i rozmowy z wyborcami ja nie rozumię takich polityków którzy działają na szkodę swojej partii a boją się zbudować partię po za parlamentem gdyz to pokaze czy taki polityk ma charyzmę i jest w stanie zasobom pociągnąć wyborców.

Stoją sobie od Bugu do Nysy
Smutne, polskie Manekin - PiS-y ,
Co powstały z powodów paru:
powód pierwszy - brak pisuarów.

Powód drugi - to nadmiar piwa,
Więc co drugi Manekin PiS-u , się kiwa.
Powód trzeci niska kultura:
Można nawet za drzwiami biura....

Czwarty powód - to wciąż ta sama
Stara, partyjna PiS-u , autoreklama:
Niechże w podziw wpadną cudzoziemcy,
A szczególnie Ruscy i Niemcy !

Niemcy? Może. Lecz czasem w podróży
Kraj nasz zwiedza przygodny Murzyn,
Zaraz łza mu wypływa spod powiek:
- Biedna, biedna ta biała człowiek.....

Czwarta z przyczyn także jest prosta -
Stare hasło "Zastaw się, a postaw!"
Owszem, postaw, ale - jeśli łaska -
Zgodnie z hasłem czymś się przedtem zastaw....

Świat potępia PiS , albo wyśmiewa,
Lub narzeka że przez nich schną drzewa,
Ale mnie oni cieszą nad wyraz,
Bo mnie przestał straszyć pewien wyraz,

Co myślałem że jest z ekonomii,
A poznałem że on z anatomii!
Oto dzięki wam, Manekiny z PiS-u
Wiem co znaczy słowo ----- tumiwisizm -------....!

Pozwólmy rządzić ludziom do tego wyznaczonym.Premier Tusk ma trudne zadanie zadowolenia naszego narodu są ciężkie czasy w koło PiSowcy sieją zamęt a przecież mieli władzę i co z tego wyszło jeszcze większy zamęt....

Napisał(a): idzienowe -

PiSiory rzadziły dwa lata , PO już cztery
Za PISiorów nie było kryzysu
ZA PO mamy kryzysy za kryzysami
Hitler za pić lat zbudował z Niemiec potęgę gospodarczą w okół był kryzys.
Tusk kryzys za kryzysem i coraz większe podatki , coraz większa drożyzna

Niemcy gospodarka się rozwija ludziom się zyje dobrze nie ma śladu kryzysu.
Francja brak kryzysu
Chiny brak kryzysu
USA. brak kryzysu
Można dalej wymieniać państwa które jakoś nie mają kryzysu
U nas o kryzysie mówią ci co powtarzają słowa wybitne przywódcy Tuska
Reforma służby zdrowia to nie kryzys to to tylo ciemnogród taką reformę potrafi przygotować uchwalić i wdrożyć.
ACTA Niemcy nie podpisali .
Nasz wybitny przywódca Tusk podpisał .
Teraz Donek mówi ciemniakom ze wysyła listy do innych państw o nie podpisywanie ACTA.
Tusko cieniasy jezeli jedno państwo w UE. nie popisze ACTA to taka umowa nie moze obowiązywać w UE.Nie moze być głosowana w UE.. Niemcy nie podpisał to znaczy zablokowali tą umowę w całej UE.
Cieniasy dalej Donald wam wciska ciemnotę o wielkości jego zdolnościach .
Był AWS który rządził cztery lata na czele stał wybitny profesor Buzek przez cztery lata kryzys ,po nich było SLD. za cztery lata wzrost gospodarczy o 5% po nich PiSiory dwa lata wzrost gospodarczy o 7% , a teraz PO kryzys za kryzysem drożyzna brak perspektyw .
Teraz Donald miał zmniejszyc urzędników o 10% jest wzrost o 15% i podatki większe .
Cieniasy Donalda zycze wam zeby do was przyszedł malaz 67 letni i pomalował wam mieszkanie .

Napisał(a): Redemptor -

Do żołnierza pilnującego wejścia do kancelarii premiera podchodzi staruszek i prosi:
- Panie oficerze, ja tak bardzo chciałbym się widzieć z premierem Kaczyńskim...
- Proszę pana - tłumaczy strażnik - Jarosław Kaczyński nie jest już Premierem
- No tak. Dziękuję - mówi staruszek i odchodzi.
Następnego dnia sytuacja się powtarza.
- Panie oficerze, ja tak bardzo chciałbym się widzieć z premierem Kaczyńskim...
- Proszę pana. Pytał pan już wczoraj. A ja panu odpowiedziałem, ze pan Kaczyński nie jest już premierem.
Staruszek znów dziękuje i odchodzi. I tak przez kilka dni.
* * *
W końcu po kolejnym pytaniu żołnierz nie wytrzymuje:
- Przychodzi pan tu od tygodnia i za każdym razem tłumaczę panu ze pan Jarosław Kaczyński nie jest już premierem.
- Wiem panie oficerze - uśmiecha się staruszek - ale ja tego po prostu uwielbiam słuchać.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Prezes Tusk a Prezes Kaczyński