Reklama

Problem z PLEY (36)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 7512

Problem z PLEY

Napisał(a): Gość -

Chciałbym wszystkich poinformować żeby nie kupować telefonu w PLEY przez Internet.
Tam pracują niepoważni i niekompetentni ludzie.
Zostałem zwerbowany przez naciągacza firmy PLAY ( P4) na przeniesienie numeru do PLEY dzwonił kilkanaście razy aż się zgodziłem po ustaleniu szczegółów nabyłem telefon za kwotę 349 zł.
Dostałem używany telefon, który im odesłałem po miesiącu walki z ESHOP PLAY GERMANOM odzyskałem kasę, ale koszty, które poniosłem to moja strata.
LUDZIE TAM JEST TAKI BAŁAGAN, ŻE NIKT NIC NIEWIE
Banda naciągaczy i niekompetentnych ludzi.
Pozdrawiam

INTERIA.PL

Re: Problem z PLEY

to fajnie bo moja sprawa się skończyła u rzecznika praw konsumenta po tym jak PLAY wystawił notę obciężeniową na umowę której nie było miałem zapłacić 1600 złotych za to że ktoś się pomylił , zawty Pani w firmowym sklepie PLAY nie potrafiła tego faktu zrozumieć moje zdanie się nie zmieni sieć mają OK usługi nie najgorsze ale obsługa w BOK jest nie do przyjęcia

Pozdrawiam

Dołączam głos dezaprobaty wobec Pley. Naciągacze, niekompetentni- szkoda pisać. nigdy wiecej nie podpiszę z nimi umowy, a póki co, będę sie męczyc przez najbliższe 1,5 roku

witam wszystkich,
kupiłem starter jakieś pół roku temu za 9zł to szczegół, po aktywowaniu numeru z punktu prawa podpisuje sie automatycznie umowe. wszystko było super tanie rozmowy sms za darmo rozmowy w sieci za friko.... mineło jakieś 5m-s i okazuje się ze płace za wszystko za rozmowy do pley za sms których miałem ponad 4tys też ich już nie mam. dzwoniac do biura obsugi koleś stwierdził ze to nie możliwe... ale mam wpisać jakieś hasło i wszystko bedzie jak kiedyś,,,,, nic minoł kolejny m-s i płace za wszystko. banda oszustów. jutro ide po starter do orange

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Problem z PLEY