Reklama

Protest paliwowy 28 stycznia (66)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 5510

Protest paliwowy 28 stycznia

Napisał(a): KaraBoska -

Kierowcy internauci zapowiadają na 28 stycznia zablokowanie autostrady A4 żeby zwrócić uwagę rządu na wysokie ceny paliwa. Mają jechać 40 km/h na odcinku z Brzegu do Wrocławia?

Co sądzicie, bo ja już widzę tony wściekłych ludzi, którym się gdzieś spieszy i nie mogą dojechać na czas, z drugiej strony czy na autostradzie nie ma przypadkiem minimalnej prędkości przejazdu?

Mimo to sadzę, że gra jest warta świeczki, bo jak tak niedługo pójdzie będziemy płacili za litr benzyny banknotami...

INTERIA.PL

Re: Protest paliwowy 28 stycznia

Napisał(a): Gość -

Jest info odpowiednio wcześniej, jest droga alternatywna - nie widzę problemu żeby zmienić sobie trasę przejazdu! A tak swoją drogą...zawsze znajdzie się ktoś kto zaprotestuje protestowi.

Natomiast sam protest POPIERAM!

lepiej zablokujcie budynek sejmu - inaczej nie dotknie ich ten problem i was oleją... oni na paliwo mają - wiec "zwykły" obywatel może sobie blokować "innym zwykłym"... zablokujcie wjazdy do sejmu i całą ulicę

Napisał(a): jumar61 -

Radziłbym wam taki protest zorganizować przed waszymi kościółkami które z takim zapałem budowaliście a teraz kiedy trzeba płacić to płaczecie . Módlcie się to ropa za łupków dla Głupków wam tryśnie . Przecież wszystko w rękach Boga. Albo niedługo wszyscy zostaną Aniołami , wyrosną wam skrzydła i wasze dziurawe pudła oddacie na złom Po co wam wtedy tania nawet ropa czy benzyna. Widzicie Ateista też może sobie pomarzyć , A na pewno moje marzenia są realniejsze niż wasze. jumar

Jakoś nie widzę wielkiego zainteresowania.Też uważam że to nie jest dobry pomysł , tak jak napisał ktoś wcześniej tylko pod sejm! W innym przypadku będą to mieli w d...e

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Protest paliwowy 28 stycznia