Re: Protest paliwowy 28 stycznia
Napisał(a): Gość -
Jest info odpowiednio wcześniej, jest droga alternatywna - nie widzę problemu żeby zmienić sobie trasę przejazdu! A tak swoją drogą...zawsze znajdzie się ktoś kto zaprotestuje protestowi.
Natomiast sam protest POPIERAM!
lepiej zablokujcie budynek sejmu - inaczej nie dotknie ich ten problem i was oleją... oni na paliwo mają - wiec "zwykły" obywatel może sobie blokować "innym zwykłym"... zablokujcie wjazdy do sejmu i całą ulicę
A4 no i A2proponuje
a ja proponuję jeszcze zaprotestować w trakcie EURO 2012 i zobaczymy jak im zmięknie rura od dystrybutora paliwowego
Szkoda że już niema Andrzeja Lepera tylko on z swoimi rolnikami był w stanie zablokować drogi w całym kraju.Swieć Panie na jego duszą.
Napisał(a): jumar61 -
Radziłbym wam taki protest zorganizować przed waszymi kościółkami które z takim zapałem budowaliście a teraz kiedy trzeba płacić to płaczecie . Módlcie się to ropa za łupków dla Głupków wam tryśnie . Przecież wszystko w rękach Boga. Albo niedługo wszyscy zostaną Aniołami , wyrosną wam skrzydła i wasze dziurawe pudła oddacie na złom Po co wam wtedy tania nawet ropa czy benzyna. Widzicie Ateista też może sobie pomarzyć , A na pewno moje marzenia są realniejsze niż wasze. jumar
Jakoś nie widzę wielkiego zainteresowania.Też uważam że to nie jest dobry pomysł , tak jak napisał ktoś wcześniej tylko pod sejm! W innym przypadku będą to mieli w d...e
Durnie nie ta trasa,ta droga jezdza ludzie z zaopatrzeniem do sklepow.Wybrac droge gdzie rzadowe cwoki nie dojada do koryta.
Popieram blokadę sejmu i wjazdu do niego. Szkoda, że mieszkam daleko.
Protest paliwowy 28 stycznia
Zgłoś do usunięcia | Link
Kierowcy internauci zapowiadają na 28 stycznia zablokowanie autostrady A4 żeby zwrócić uwagę rządu na wysokie ceny paliwa. Mają jechać 40 km/h na odcinku z Brzegu do Wrocławia?
Co sądzicie, bo ja już widzę tony wściekłych ludzi, którym się gdzieś spieszy i nie mogą dojechać na czas, z drugiej strony czy na autostradzie nie ma przypadkiem minimalnej prędkości przejazdu?
Mimo to sadzę, że gra jest warta świeczki, bo jak tak niedługo pójdzie będziemy płacili za litr benzyny banknotami...