Reklama

Przedszkola jakie polecacie (7)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 25
INTERIA.PL

Re: Przedszkola jakie polecacie

Napisał(a): Gość -

Cześć! Polecam przedszkole Tęczowy Ogród. Mieści się na Mokotowie, w przedowjennej willi, mają własny ogród, a co najważniejsze panuje tam przyjemna i ciepła atmosfera. Moje dziecko bardzo lubi panie nauczycielki - mają dobre podejście:) Szybko przyswaja nowe słówka, czasami mnie zaskakuje:) Dodatkowo można zapisać tam dzieci na zajęcia dodatkowe: francuski, balet, piłka nożna, taniec nowoczesny, pianino etc. Ja jestem bardzo zadowolona - polecam. I jeszcze jedno - Tęczowy Ogród prowadzi zajęcia przygotowujące malucha oraz rodziców do pójścia po raz pierwszy do przedszkola. Rodzic przez pierwsze tygodnie towarzyszy dziecku w przedszkolu. Mnie to bardzo pomogło, ponieważ trochę bałam się jak sobie dziecko poradzi samo, w nowym otoczeniu etc. A dzięki tym zajęciom stres zniknął i obydwoje jesteśmy spokojni:)

Popieram opinię "Klementyny". Co prawda moje dziecko w tym roku zakończyło edukację przedszkolną, ale też chodziło do tego przedszkola Tęczowy Ogród. Ja osobiście bardzo miło wspominam to przedszkole, dziecko również .

Witajcie,

z czystym sumieniem mogę polecić Pomarańczową Ciuchcię - to sieć przedszkoli w Warszawie. To przedszkole jest sprawdzone przez moich przyjaciół i przeze mnie - dzieci dalej tam chodzą. Zresztą doświadczenie na rynku mówi samo za siebie - to podobno jedno z najstarszych prywatnych przedszkoli.

tak, z tego co wiem, Pomarańczowa Ciuchcia jest już długo na rynku. Córkę zapisałam do tego przedszkola w tym roku i na razie wszystko jest dobrze, chętnie do niego chodzi,a po powrocie buzia się jej nie zamyka. Plusem jest duża ilość dodatkowych zajęć.

planuje posłać do Pomarańczowej Ciuchci swojego malucha. Słyszałam wiele pozytywnych opinii o tym przedszkolu, jednak wciąż niewiele wiem na temat nauki języka obcego.
Jak ona wygląda w Ciuchci? Jesteście zadowoleni?
Chciałabym aby dziecko uczyło się języka już teraz i jestem bardzo ciekawa jak to wygląda w praktyce:)

My teraz postawiliśmy w ferie na adaptacje naszego dziecka do tego jak może wygladac czas spedzony w przedszkolu.2, 3 razy w tygodniu zostawiam go w bawialni czary mary na Marywilskiej gdzie jest super opieka, fajne zabawki, moim zdaniem to lepsze niż rzucanie dziecka na głęboką wodę http://bawialniaczarymary.pl/
Polecam , bo jest to świetne rozwiazanie.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Przedszkola jakie polecacie