Re: przeprowadzka
Napisał(a): Gość -
Wiesz słyszałam, że firmy przeprowadza Ablo Trans, i z tego co wiem mają też specjalne magazyny do przechowywania różnych rzeczy. Najlepiej jest zadzwonić do nich i skonsultować - podchodzą indywidualnie do klienta jak i do ceny. Całkiem niezłe jest to, że dają gratis kartonowe pudła :)
O Ablo Trans słyszałem, ma opinię rzetelnej i odpowiedzialnej firmy. Oferują pakowanie i rozpakowywanie rzeczy, oraz ustawianie ich w nowym mieszkaniu, tego nie oferuje każda firma. Do tego koszty są jasno i klarownie określone przed podjęciem współpracy.
Korzystałem i ... polecam (Ablo trans) .
Przyjechali punktualnie, ponarzekali że więcej mebli niż się podziewano ale poszło jak po maśle.
Co najważniejsze 4 osoby
O Japa&Co też słyszałem pozytywne komentarze, widziałem na ich stronie że maja bardzo dobre referencje, obsługiwali dużych klientów. Fajną opcją jest to że dostarczają nam pojemniki w które możemy zapakować rzeczy.
Ja też już nie raz o nich słyszałam (Japa&Co) i z opinii wynika, że to solidna firma. Tak więc jeśli zależy Ci na sprawnej przeprowadzce i dodatkowo przed całą "operacją" chcesz wiedzieć ile będzie Cię to kosztowało - zaglądnij na ich stronę, poczytaj i zorientuj się czy właśnie o to Ci chodzi ;)
Właśnie sprawdziłam ich stronę i opinie w sieci. Generalnie wygląda to pozytywnie :) Te kartony do przewozu rzeczy, wycena przeprowadzki przed jej rozpoczęciem czy fajnie prowadzony profil fejsbukowy ;)
Nio ich profil fejsbukowy wygląda rzeczywiście bardzo fajnie - zwłaszcza jeśli zamieszczają tam jakieś fajne zdjęcia czy filmiki z nietypowych przeprowadzek - można w ten sposób poznać "zwyczaje" przeprowadzkowe z innych krajów ;)
Heh, nietypowe przeprowadzki ;) No to faktycznie fajne, ale raczej w sytuacji przeprowadzki wolałoby się dostać jakieś dobre, sprawdzone rady - bo jak wynika z moich doświadczeń, nie zawsze pomyśli się o wszystkim a dobrych rad nigdy za wiele ;)
No zgodzę się z Tobą maja - jednak takie przedsięwzięcie jakim jest przeprowadzka wymaga zgrania wielu czynników w czasie i miejscu ;P Dlatego dobrze jeśli pomaga nam w niej osoba, która już to wszystko ma za sobą :)
przeprowadzka
Zgłoś do usunięcia | Link
Czy znacie jakieś firmy przeprowadzkowe w Warszawie. Najlepiej jeśli są w stanie magazynować sprzęty. Chodzi o sytuację, w której trzeba opuścić stare mieszkanie zanim dostanie się nowe do użytku. Zależy mi na cenie i solidności, możecie coś polecić?