Reklama

przeprowadzka (20)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 82

Re: przeprowadzka

Napisał(a): Gość -

Ja mam dobre doświadczenia z tą firmą Ablotrans, o której piszecie. W zeszłym roku przeprowadzaliśmy się z żoną i synem z trzypokojowego mieszkania do małego domku pod Warszawą więc było sporo rzeczy do przewiezienia. Wszystko się udało zorganizować sprawnie i nawet było stosunkowo tanio, więc mogę polecić.

INTERIA.PL

Napisał(a): pyzate -

Ja znam tylko firmę japa&co, mają swoją stronę w sieci - japa.pl tam są wszystkie szczegóły dotyczące ich usług i doświadczenia. No i bardzo przydatna sprawa - poradnik co trzeba załatwić przygotowując się do przeprowadzki :)

ja też nam Japa & co ponieważ z nią sie przeprowadzali moi sąsiedzi i byli bardzo zadowoleni, bardzo pomocna firma, rozsądne ceny, do tego wcześniej przywozili do klienta paczki, by mógł sobie wszytski zapakować, to mi się bardzo spodobało i dlatego uważam, że sa bardzo dobrzy i nastawieni na klienta

Napisał(a): dolceandvita -

a i ja słyszałam o tej firmie! Kiedyś obiła mi się o uszy przy przeprowadzce znajomych bo byli bardzo sparzeni wcześniejszą pomocą innej firmy (jacyś amatorzy) przy przeprowadzce, a potem wynajeli inną i byli bardzo zadowoleni, własnie zorientowałam się, że to własnie ta Japa&co, o której piszecie!

bardzo wiele osób kojarzy tą firmę bo w końcu od 20 lat sa na warszawskim rynku , przeprowadzali pewnie już wiele osób z naszego sąsiedztwa, poza tym są maja bardzo dobrą renomę i ludzie po prostu sobie ją polecają , bo sa zadowoleni z jej usług

ja nie znam żadnych takich historii, jeśli wybierze się dobrą firmę to nic złego nie powinno się zdarzyć , moi znajomi ajk sie przeprowadzali, notabene większość z Japa, to nie mieli takich negatywnych przygód, teraz to sie chyba mało zdarza, bo firmy sa wyspecjalizowane i wszystko jest ok

Sprawdzone firmy to ja zawsze szukam na serwisach, gdzie mają opinie od osób które korzystały. W ciemno nie biorę, bo nigdy nic nie wiadomo. Nie wiem czy słyszeliście o clicktrans.pl, tam firmy dostają opinie od osób, które korzystały z ich usług. Zresztą tam można dodać ogłoszenie, że chce się coś przewieść, albo też przeprowadzić. I można tanio się załapać na transport.

Napisał(a): marasbone -

Widzę, że kilka osób poleciło Japę, też słyszałem na jej same pozytywne opinie. Podoba mi się, że oferują całkowitą wycenę usług przed rozpoczęciem prac, sądzę, że to spore udogodnienie i tym się wybijają na tle konkurencji. Dają też pudełka i pojemniki przy przeprowadzce.

Japa ma też fajny poradnik na stronie http://www.przeprowadzki-japa.pl/poradnik-przeprowadzki.html niby podstawowe informacje, ale jak się tak człowiek zastanowi, to warto go sobie przeczytać, bo często podczas przeprowadzki górę biorą nerwy :)

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: przeprowadzka