Reklama

Przereklamowani polscy aktorzy (57)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 96
INTERIA.PL

Re: Przereklamowani polscy aktorzy

Napisał(a): Gość -

Zdecydowanie brakuje świeżej krwi w polskim kinie. Ciągle ta sama grupa aktorów gra we wszystkich filmach. A jest tylu świetnych aktorów, którzy grają role drugoplanowe i tworzą prawdziwe perełki. Tylko że twórcy filmowi wolą iść na łatwiznę i zatrudnić tzw. gwiazdę. Dla mnie taką aktorką, która choć gra rolę drugoplanową, to trudno przejść koło niej obojętnie jest Olga Serebryakova. I mam nadzieję, że ktoś wreszcie zauważy jej talent.

Napisał(a): modna -

Trochę ich jest Szyc,Małaszyński,Wesołowski-chociaż bez szkoły filmowej,Pawlicki,K.Zielińska,
A.Żmijewski,R.Więckiewicz,M.Damięcki,R.Moskwa.M.Kożuchowska.M.Socha i wielu innych

Napisał(a): modniaczkowa -

Jakąkolwiek bym gazetę nie otworzyła,jestem pewna,że znajdę tam Rabczewską,/Doda/ Kożuchowską,Rusin-chociaż to nie aktorka,tylko celebrytka,Anna Mucha,ach....czasami boję się aż zajrzeć do lodówki,a nuż wyskoczy mi z niej Kożuchowska?

Napisał(a): anngre -

Mam wrażenie, że wszędzie widzę ostatnio panią Katarzynę Zielińską. Tymczasem nie jestem w stanie wymienić filmu, w którym zagrała.
Trochę smutne jest to, że aktorzy, którzy mogliby być nieźli, jak choćby Piotr Adamczyk, zupełnie niepotrzebnie grają w całym mnóstwie filmów, które szkodzą ich karierze i wizerunkowi, a pomagają jedynie w stałym zainteresowaniu plotkarskich portali.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Przereklamowani polscy aktorzy