Re: PS2 - co na dwie osoby ?
Napisał(a): Gość -
Pro Evolution Soccer 6 wymiata totalnie.
Witam, proponowal bym Gran Turismo, ewentualnie fife steet 2 lub tony howka amerikan wesland :P Pozdrawam M.W.
oczywiście ze eyetoy i singstar polecam te gierki swietna zabawa ale tylko dla kilku osub
osobiscie polecam jakoms pileczke pro evo czy fifke,ewenyualnie wyscigi roznego rodzaju singstary itp:)
nie znam zadnych strzelanek na ps2 ale znam inne gry na ps2 takie jak (wyscigowa na dwie osoby)Burnout3 Takedown,(RPG na dwie osoby)Lord of Rings Powrot krola
Obowiązkowo "Tekken 5"!!!
Tekken 5 oczywiescie musi byc,bez tej gry nie ma dobrej imprezki :P ewentualnie jeszcze Soul Calibur 3 lub jakies sinstary :D
Tekken 5 oczywiescie musi byc,bez tej gry nie ma dobrej imprezki :P ewentualnie jeszcze Soul Calibur 3 lub jakies sinstary :D
Mati Witam :)
Wczoraj zakupiłem PS2 a że niedługo robie "małą" impreze na chacie to chciałbym móc (między innymi oczywiście) pomieszać ze znajomymi w jakieś fajne gierki. Co polecacie do grania na dwie (i więcej) osób ??? Sprawy oczywiste jak Fifa 07 czy PES6 znam i już mam, ale co jeszcze ? kiedyś na N64 była świetna gierka - GoldenEye 007 - strzelanka coś w stylu Counter Strike`a z Pecetów. Jest coś takiego na konsola ps2
Pozdrawiam i z góry dziekuje za pomoc :)
Mati
PS2 - co na dwie osoby ?
Zgłoś do usunięcia | Link
Witam :)
Wczoraj zakupiłem PS2 a że niedługo robie "małą" impreze na chacie to chciałbym móc (między innymi oczywiście) pomieszać ze znajomymi w jakieś fajne gierki. Co polecacie do grania na dwie (i więcej) osób ??? Sprawy oczywiste jak Fifa 07 czy PES6 znam i już mam, ale co jeszcze ? kiedyś na N64 była świetna gierka - GoldenEye 007 - strzelanka coś w stylu Counter Strike`a z Pecetów. Jest coś takiego na konsole ???
Pozdrawiam i z góry dziekuje za pomoc :)
Mati