Piszę z pytaniem ile osób było by chętnych do grania w managera żużlowego ponieważ jeżeli nie będzie chętnych to nie ma sensu go zakładać :)
Miałem już managera. Działał on do 2 rundy Play Off, lecz upadł ponieważ ludzie zaczęli nie mieć czasu na grę. Dlatego potrzebuję ludzi którzy chcieliby grać i by nie olewali managera.
W managerze tym by się znajdowały:
-3 ligi z prawdziwymi drużynami i składami
-KSM z zeszłego sezonu
-Wszystkie turnieje
-Możliwość zakontraktowania zawodników z zagranicznych lig
-Przedłużanie kontraktów
-Transfery i wypożyczenia
-każdy będzie miał swój wątek w którym będzie mógł umówić się na mecz
-i wiele, wiele innych
Piszcze pod spodem kto był by zainteresowany i jeżeli uzbierało by się z wszystkich forów na których napisałem 23 osoby to mógłbym zacząć tworzyć managera a to jest max. tydzień
Pytanie
Napisał(a): Gość -
Zgłoś do usunięcia | Link
Piszę z pytaniem ile osób było by chętnych do grania w managera żużlowego ponieważ jeżeli nie będzie chętnych to nie ma sensu go zakładać :)
Miałem już managera. Działał on do 2 rundy Play Off, lecz upadł ponieważ ludzie zaczęli nie mieć czasu na grę. Dlatego potrzebuję ludzi którzy chcieliby grać i by nie olewali managera.
W managerze tym by się znajdowały:
-3 ligi z prawdziwymi drużynami i składami
-KSM z zeszłego sezonu
-Wszystkie turnieje
-Możliwość zakontraktowania zawodników z zagranicznych lig
-Przedłużanie kontraktów
-Transfery i wypożyczenia
-każdy będzie miał swój wątek w którym będzie mógł umówić się na mecz
-i wiele, wiele innych
Piszcze pod spodem kto był by zainteresowany i jeżeli uzbierało by się z wszystkich forów na których napisałem 23 osoby to mógłbym zacząć tworzyć managera a to jest max. tydzień